DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ankara Evden Eve Nakliyat

Ankara Evden Eve Nakliyat
05.09.2018
248
A+
A-

Şehirler hızlı bir şekilde büyüyor ve buna paralel olarak göçler de hız kazanıyor. İşte taşınmaların bu denli arttığı bir dönemde bu hizmeti almak isteyenlerin aklında tek bir soru mevcut. Bu soru, hangi firmadan yana tercihlerin kullanılması gerektiği ile alakalı. Ancak firmamız Europatrans sayesinde bu düşünceler tamamıyla sona eriyor. Ne de olsa Europatrans sayesinde hem makul fiyatlı hem de nitelikli bir evden eve taşımacılık hizmeti almak mümkün hale geliyor. Ankara evden eve nakliyat firmaları arasında bu denli kaliteli bir hizmeti aynı fiyat üzerinden bulabilmek ise neredeyse imkansız.

Ek Hizmetler Sayesinde Çok Daha Yüksek Müşteri Memnuniyeti

Taşımacılık firması olarak müşterilerimizin güvenini daha kolay elde edebilmek ve memnuniyeti de bariz şekilde artırmak adına birtakım ek hizmetler de sunuyoruz. İşte bu ek hizmetlerin başında her şeyden evvel ambalajlı taşımacılık hizmeti geliyor. Bu hizmet sayesinde eşyaların hem taşıma hem de yolculuk sırasında zarar görmesi büyük oranda engelleniyor. Aynı zamanda müşterilerimizin içinin çok daha rahat olmasını bu şekilde sağlayabiliyoruz. Ambalajlama hizmetlerini de daima en profesyonel şekilde gerçekleştiriyor ve bu hizmetin hakkını vererek yapmak adına en kaliteli ve en yüksek koruyuculuğa sahip malzemeler ile bu işlemleri icra etmeye gayret ediyoruz.

Kurumsal Yapıya Sahip Taşımacılık Firması

Uzun yıllardır Ankara evden eve nakliyat firması olarak sizlere sunduğumuz bu eşsiz hizmette kurumsal yapımızı oturtmuş bulunuyoruz. Bunca zamandır firma personelimizin elde ettiği deneyim ve müşteri memnuniyeti ile hizmet kalitesine göstermiş olduğumuz özen de işimizi nasıl tutku ile yaptığımızın bir kanıtı. Bununla beraber elbette firma personelimizin kadrolu oluşu bizi bir adım öne taşımaya yardımcı oluyor. Ne de olsa bu sayede firma personelimiz çok daha özverili, çok daha nitelikli ve çok daha dikkatli işlere imza atıyor. Aynı zamanda herhangi bir beklenmedik durum halinde de hesap verilebilirlik ve şeffaflık adına en makul firmalardan bir tanesi haline geliyoruz.

Detaylı Ekspertiz Hizmetleri

Bizi bu alanda öne çıkaran bir diğer özelliğimiz ise taşımacılık hizmetleri öncesinde detaylı bir ekspertiz hizmeti sunuyor olmamız. Bu hizmet kapsamında sizlerden alacağımız randevu üzerine evlerinize gelerek kısa bir değerlendirme gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda eşyalarınızın sayısını, yoğunluğunu, ağırlıklarını ve eşyaların büyüklüklerini, nihayetinde aradaki mesafeyi ve evlerin hangi katlarda olduklarını değerlendirdikten sonra bir fiyat belirliyoruz. İşte bu nihai fiyat üzerinden anlaşmak suretiyle sizlere bu eşsiz Ankara evden eve nakliyathizmetimizi arz ediyoruz. Bu sayede sürpriz fiyatlandırmalar ya da buna benzer birtakım hoş olmayan sürprizler hiçbir zaman söz konusu olmuyor.

Asansörlü Taşımacılık

Firma olarak siz değerli müşterilerimize asansörlü taşımacılık hizmetini de arz ediyoruz. Aynı zamanda bu hizmet kapsamında müşterilerimizin eşyalarının taşıma işlemleri sırasında zarar görmesini tamamen engelliyoruz. Ne de olsa binanın dışından gerçekleştirilen bu eşsiz hizmette herhangi bir risk mevcut değil. Öte yandan bu hizmetimiz sayesinde taşımacılık işlemlerini normal süreden çok daha kısa bir zamanda tamamlayabiliyoruz. Öyle ki zaman zaman asansörsüz taşımacılığa göre yarı yarıya daha kısa süre içerisinde bu hizmetlerimizi tamamlamış oluyoruz. Bu sayede sizlerin zamandan da tasarruf etmesini sağlıyoruz. www.europatrans.com.tr adresinden bizler hakkında detaylı bilgilere erişmeniz de mümkün. Bu sitemizde bizlere dair her türlü bilginin yanı sıra iletişim bilgilerimize de erişerek evden eve taşımacılık alanında randevu alabilirsiniz. Bu sayede ekspertiz hizmeti için bizleri evinize davet edebilir ve net bir fiyat önerisi alabilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.