DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Aşk-ı Roman Dizisi Bitiyor mu? Yapımcıdan Açıklama

Aşk-ı Roman Dizisi Bitiyor mu? Yapımcıdan Açıklama
12.09.2017
292
A+
A-

İzdivaç programlarında ünlü olan Solmaz ile Nurullah’ın rol aldığı Aşk-ı Roman yayından kalkıyor iddiasına dizinin yapımcısından açıklama geldi. Aşk-ı Roman dizisine Hanife’nin dahil olması ile dizi daha çok konuşulmaya başlanırken, son yapılan açıklamalarda dizinin yayından kaldırılacağı iddia edilmişti. Bu iddialara karşı bir açıklama yapan yapım şirketi TV8’de yayınlanan dizinin yayın hayatına devam edeceğini duyurdu.

AŞK-I ROMAN DİZİSİ BİTİYOR MU?

Aşk-ı Roman dizisinin kaldırılacak mı? Yapım şirketinden açıklama geldi. İzdivaç yarışmalarına katılanların oynadığı TV8′ de yayınlanan Aşk-ı Roman dizisi bitiyor mu? Diziyle ilgili en son gelin adayı Hanife’nin dahil olmasıyla birlikte yayından kaldırılacağı iddia edilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan yapım şirketi, dizinin devam edeceğini duyurdu.

TV8 ekranlarında yer alan Aşk-ı Roman dizisinin kaldırılacağı yönündeki haberler gündeme bomba gibi düşmüştü. Sosyal medyada çok tartışılan iddia üzerine yapım şirketi, açıklama yaparak dizinin kaldırılmayacağını duyurarak çıkan haberleri yalanladı.

Bu arada Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında koca ararken bir anda tüm Türkiye’nin tanıdığı biri haline gelen gelin adayı Hanife de diziye transfer oldu.

Kendisi gibi izdivaç programında şöhreti yakalayan Solmaz ve Nurullah ile birlikte Aşk-ı Roman dizisinde boy göstermeye hazırlanan Hanife için tanıtım videosu bile hazırlandı.
hanife

“DİZİ ÇEKİMİNİ İZDİVAÇ ZANNETTİ”

Tanıtım videosunun 25i. saniyesinde göz ucuyla kameraya bakan Hanife’nin bu hareketini fark edenler “Dizi çekimini izdivaç zannetti” demekten kendini alamadı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.