DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ata Demirer, hayalindeki cumhurbaşkanını anlattı

Ata Demirer, hayalindeki cumhurbaşkanını anlattı
18.01.2023
80
A+
A-

Komedyen Ata Demirer, katıldığı bir programda hayalindeki cumhurbaşkanını anlattı.

Ata Demirer’in hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünü oynadığı ‘Bursa Bülbülü’ filmi Disney Plus’ta izleyiciyle buluştu.

Yeni filmiyle gündeme gelen Demirer, tv100’de yayınlanan ‘Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum’ programına konuk oldu.

“DAHA YUMUŞAK BİR DİL VE MİZAHA ALAN BIRAKACAK BİR RENKLİLİK”

Ata Demirer, Işık’ın “Nasıl bir cumhurbaşkanı hayal ediyorsun?” sorusunu şöyle yanıtladı:

“O sandıkla benim aramda. Bu tip hayaller kurmuyorum ben. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Güzel şeyler olsun da çok fazla şey söylemek istemiyorum. Siyaset benim uzmanlık alanım değil, çok cahil kalırım.”

“Bizi nezaket kurtaracak. Daha yumuşak bir dil, mizaha alan bırakacak bir renklilik. Kabarelerini yapabilelim, onlarla büyüdük. Skeçleri pervasızca yapacak bir ortam, bir mizahçının dileği bu olur herhalde.”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.