DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Avengers: Sonsuzluk Savaşı Türkçe Dublaj İzle

Avengers: Sonsuzluk Savaşı Türkçe Dublaj İzle
24.02.2018
545
A+
A-

Fantastik, macera ve bilim kurgu hayranlarına 2018’in sürprizleri bitmiyor. Marvel maceralarından olan Avengers: Sonsuzluk Savaşı bu yıl izleyicileri ile buluşacak. Karizmatik süper kahraman anlamında dolu dizgin bir filmin hazırlandığı fragmanlardan da anlaşılıyor. Üstelik Türkçe dublajını izlemek isteyenlere özel Avengers: sonsuzluk savaşı Türkçe dublaj izle menüleri şimdiden hazırlandı bile. Filmin teması ise heyecan verici. Sonsuzluk taşlarını ele geçirmeye çalışan titan Thanos’a karşı süper kahramanlar birleşiyor. Nefes kesici kareleri ile şimdiden merakla beklenen filmin gösterim tarihi ise 25 Nisan olacağı açıklandı.

Kahramanlar Yeniden Bir Arada
bir önceki filmden hatırlanacağı üzere süper kahramanlar arasında anlaşmazlıklar doğmuş ve her biri farklı bir yere savrulmuştu. Özellikle Iron Man ve Kaptan Amerika arasında yaşananlar süper kahramanlar arasında çekişmeler doğurdu. Ancak bu kez durum çok farklı. Çünkü dünyanın sonunu getirecek sonsuz enerji taşları Thanos’un eline geçmek üzere. Bu tehdidi durdurmak isteyen süper kahramanlar yeniden bir araya geliyor.

Onlarca Süper Kahraman Göreceğiz

Tüm zamanların en iyi fantastik film olma dalında büyük bir yarışa giren Avengers: sonsuzluk savaşı şimdiden tüm dünyada merakla bekleniyor. İlk film Tatarca’dan Hintçe’ye kadar pek çok dile çevrilmişti. Türkçe izlemek isteyenlere özel hazırlanan Avengers: Sonsuzluk Savaşı Türkçe dublaj izle menüleri de en iyi tercümanların elinden çıkacak. Filmde gözden kaçmayan ayrıntılar var. Örneğin sayıları neredeyse 70’i geçen süper kahramanlar Thanos’a karşı savaşacak. Üstelik bu kahramanlara Doktor Strange de destek verecek.

Fragman İzlenme Rekoru Kırdı

Bir araya getirdiği çok sayıdaki süper kahraman ile gişe rekorlarına koşmaya hazırlanan Avengers: Sonsuzluk Savaşı fragmanı ile de bir rekora imza attı. Süper kahramanların bir araya geliş ve Thanos’a karşı cephe alma olaylarını gösteren fragman 24 saat içinde tam 230 milyon kişi tarafından izlendi. Fragman en çok izlenen tanıtım filmi olarak tarihe geçti. Üstelik film gösterime girmeden hazırlanan Avengers: Sonsuzluk Savaşı Türkçe dublaj izle menüleri şimdiden tıklanmaya başlandı. Merakla beklenen yapıtın başrollerinde ise Robert Downey JR, Chris Pratt, Chris Evans ve Josh Brolin gibi usta oyuncular yer alıyor.

 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.