DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Behzat Uygur’u Songül Karlı’nın eski eşi sandılar

Behzat Uygur’u Songül Karlı’nın eski eşi sandılar
23.09.2018
424
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde evine haciz geldiğini açıklayan Songül Karlı eski eşiyle ilgili ilginç bir olay yaşadı. Behzat Uygur, Karlı’nın eski eşine benzetilince duruma yine Karlı müdahale etti

Songül Karlı geçtiğimiz günlerde eski eşi Metin Yüncü’nün borçları yüzünden evine birkaç kez haciz geldiğini açıklamıştı. Bir takipçi Karlı’nın eski eşini Behzat Uygur’a benzetince ortalık karıştı.

Metin Yüncü’yü Behzat Uygur’a benzeten bir takipçi, “Songül Karlı ne olacak? Onun dolandırmış olduğunuz paraları, mal varlıkları. Yazık değil mi kadına? Size hiç yakıştıramadım” diyerek hesap sordu.

Bu mesaj karşısında şaşkınlığını gizlemeyen Behzat Uygur şu cevabı verdi: “Hanımefendi o ben değilim. Ben başkasının kocasıyım.”

Bu ilginç olayı öğrenen Songül Karlı hemen olaya müdahale etti ve fotoğrafa şu yorumu yaptı: Arkadaşlar Behzat Uygur benim arkadaşım, beni dolandıran Metin Yüncü…(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.