DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Burası Türkiye… Cipiyle uçurumun kenarına çıktı

Burası Türkiye… Cipiyle uçurumun kenarına çıktı
14.07.2019
228
A+
A-

Karaman’ın Ermenek ilçesinde, adrenalin tutkunu Halis Kalaycı (51), 1960 model cipiyle Firan Kale’sindeki 150 metrelik uçurumun kenarına çıktı. Cipin uçurumun kenarındaki çekilen görüntüleri, sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Ermenek Belediyesi’nde görevli 3 çocuk babası Halis Kayacı, 1960 model cipiyle, ilçe merkezinde bulunan Karamanoğulları tarihinde önemli bir yeri olan Firan Kalesi’ne çıktı. Kalaycı, hem Toros Dağları’nın eşsiz güzelliğini hem de turkuaz rengindeki Ermenek Barajı’nı izleme imkanı bulunan kalede, kaygan ve kayalık olan yolda uçurumun kenarına kadar ilerledi. Aracını burada park eden Kalaycı, fotoğraf ve görüntü çektirmeyi de ihmal etmedi. Arkadaşları da görüntüleri, sosyal medyada paylaştı. Bu paylaşımlar yoğun ilgi gördü.

Kaleye arkadaşlarıyla birlikte gittiklerini, bu sırada uçurumun kenarına kadar ilerlediğini belirten Kalaycı, cip kullanmayı da çocukluğundan beri sevdiğini söyledi. Uçurumun kenarına kadar gidip fotoğraf çektirdiğini ifade eden Kalaycı, bunun çok tehlikeli olduğunu kaydetti. Davranışı doğru bulmadığını ve kimseye tavsiye etmediğini belirten Kalaycı, cipin de bir arkadaşının hediyesi olduğunu ifade etti.(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.