DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Burhan Kuzu’dan Nagehan Alçı tweeti

Burhan Kuzu’dan Nagehan Alçı tweeti
31.05.2018
254
A+
A-

Burhan Kuzu’nun Nagehan Alçı tweeti sosyal medyayı salladı.

İktidara yakın gazeteci Nagehan Alçı ‘nın, dün akşam Habertürk canlı yayınında CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ‘ye sorduğu Sivas Katliamı’na ilişkin soru ve İnce’nin soruya verdiği cevap sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Nagehan Alçı, İnce’ye “Sivas katliamına katliam demeyen Karamollaoğlu ile aynı ittikafta olmaktan rahatsız değil misiniz?” sorusunu yöneltti. İnce, Alçı’nın sorusuna “Bir şartla bu soruya yanıt veririm. Bu soruyu Erdoğan’a da sorabilir misin? Ben hiç Karamollaoğlu ile aynı partide siyaset yapmadım ama Erdoğan yaptı. Ben hep CHP’de siyaset yaptım.” ifadeleriyle yanıt verdi. İnce’nin sorusunu Alçı yanıtsız bırakırken, yaşanan bu diyalog sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Nagehan Alçı ‘nın durumunu eleştiren ve Muharrem İnce ‘nin tutumunu destekleyen paylaşımlarda bulundu.

BURHAN KUZU ŞAŞIRTMADI

AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu ise kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Nagehan Alçı ‘nın Muharrem İnce ‘yi terlettiğini öne sürdü. Kuzu tweetinde, “Bravo Nagehan Alçı!Sorularınla Muharrem İnce’yi gerçekten terlettin.Hele şu Madımak Vahşeti sorusu yok mu!Muharrem Beyi bitirdi.Adeta perişan etti.Tüm Türkiye o anı konuşuyor.Ah siyaset ah sen ne menem bir şeymişin!Kimleri yamultuyorsun ah ah..” ifadelerini kullandı. Kuzu’nun tweeti sosyal medyada alay konusu oldu.(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.