DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çağlayan Adliyesinde Çatışma Çıktı! Sarallar ve Şahinler Grubu Çatıştı

Çağlayan Adliyesinde Çatışma Çıktı! Sarallar ve Şahinler Grubu Çatıştı
21.09.2017
278
A+
A-

İstanbul Çağlayan Adliyesinde çatışma çıktı. Çağlayan Adliyesine getirilen Sarallar ve Şahinler grubu arasında silahlı çatışma çıktı. Olay yerinden gelen ilk bilgilere göre silahlı çatışmada ölen olmazken her iki gruptan da yaralıların olduğu belirtildi. Sabah saatlerinde yaşanan silahlı çatışmaya güvenlik güçleri müdahele ederken, daha sonra yeni bir çatımanın daha yaşandığı belirtildi.

ÇAĞLAYAN ADLİYESİNDE SİLAHLI ÇATIŞMA

İlk çatışmanın ardından Çağlayan Adliyesi’nde yeniden silah sesleri duyuldu, gerginlik sürüyor. İstanbul Adliyesi önünde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışma nedeniyle bir kişi yaralandı.

İstanbul Çağlayan Adliyesi önünde silahlı çatışma çıktığı belirtiliyor. Çatışmada 1 kişi yaralandı, 7 kişi gözaltına alındı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çatışan iki grubun yeraltı dünyasının iki grubu Sarallar ve Şahinler arasında olduğu iddia edildi.

sarallar ve şahinler grubu çattıştı

İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde Sarallar ve Şahinler olarak bilinen ve organize suç örgütü oldukları iddiasıyla yargılanan iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Polisin havaya ateş açarak müdahale ettiği çatışmanın ardından bölgeye ambulanslar sevk edildi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.