DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cemiyetinizi İsim Baskılı Yasinlerle Farklı Kılın

Cemiyetinizi İsim Baskılı Yasinlerle Farklı Kılın
12.02.2019
232
A+
A-

Arkadaşlarımızla birlikte her hafta Kur’an-ı Kerim okuyor, hoş sohbetlerle hem dini bilgimizi hem de maneviyatımızı geliştiriyoruz. İçimden geldiğinden dolayı arkadaşlarıma şık ve anlamlı bir hediye vermek istedim. Bu hafta bana gelecekleri için hemen araştırmaya koyuldum ve dini ürünler satan sitelere göz gezdirmeye başladım. Nasıl bir şey alabilirim diye düşünürken karşıma kadife kaplı Yasin kitapları çıktı. Böylelikle hepsine ayrı bir hediye verebilmiş ve onları sevindirmiş olacaktım. Birazcık araştırmadan sonra cagrihacumre.com adlı sitenin kadife kaplı Yasin kitabı sattığını gördüm. Ürünlere göz gezdirdiğimde oldukça kaliteli ve uygun fiyatlar dikkatimi çekti. Dolayısıyla ben de siparişimi hiç gecikmeden verdim.

Ürünlerin 1 gün sonra elime ulaşmasıyla birlikte ne kadar doğru bir tercih yaptığımı bir kez daha anladım. Sipariş verirken belirttiğim isimlere özel kadife kaplı Yasin kitapları çok kaliteliydi. Ayrıca isim baskısını da oldukça beğendim. Açıkçası bir internet sitesinden alışveriş yaparken çekinceleri olan bir insandım. Ancak gördüklerimden sonra internet alışverişini daha sık kullanacağımı söyleyebilirim. Ürünler aynen söylenildiği gibi elime ulaştı ve çok para vermeden toplu İsim baskılı Yasin satın alabildim.

Bana göre ürünün en güzel özelliği mevlütlerde hediye olarak da kullanılabilmesi. Yani cenazesi olan veya çocuk sahibi olan kişiler mevlüt düzenlediklerinde kadife kaplı Yasin sipariş edebilirler. Böylelikle isim yazdırdıkları Yasin-i Şerifleri dostlarına dağıtabilirler. Benim amacım biraz farklıydı ancak bu şekilde de kullanılabileceğini düşünüyorum.

Elime ulaşan isim baskılı Yasin-i Şeriflerin yazı boyutu ve baskı kalitesinden de biraz bahsetmem gerekiyor. Açıkçası çok uygun bir fiyata bu kaliteyi hiç beklemiyordum. Dolayısıyla cagrihacumre.com sitesinin bu açıdan çok güzel bir iş yaptığını düşünüyorum. Böylesine ucuz fiyatları ve kalitesiyle daha fazla alışveriş yapacağım bir site olarak kalacak. Ayrıca müşteri hizmetleri de tüm sorun ve problemlerle birebir ilgileniyor. Bunu da çok beğendiğimi söyleyebilirim.

Dostlarımın bana gelecekleri toplantıyı iple çekiyorum diyebilirim. Onların yüzündeki mutluluğu görmek beni de çok mutlu edecek. Eminim kendi isimlerinin baskılı olduğu Yasin-i Şerif’i görünce hem şaşıracak hem de sevinecekler. Buna vesile olmasından dolayı cagrihacumre.com sitesine de çok teşekkür ediyorum. Farklı ödeme fırsatları, hızlı teslimat, uygun fiyatlar ve yüksek kalite. Artık cemiyetlerimi İsim baskılı Yasin kitabı ile farklı kılacağım.

İşte böyle sevgili dostlar. Eğer siz de isim baskılı Yasin fiyatları ve kalitesinden şüphe ediyorsanız söylediğim siteye göz atabilirsiniz. Sağlıcakla kalın. Detaylar İçin; https://www.cagrihacumre.com/ozel-baskili-kadife-yasinler

ETİKETLER:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.