DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ceyda Ateş ABD’de Yaşanan Kasırga Tehlikesini Atlattı

Ceyda Ateş ABD’de Yaşanan Kasırga Tehlikesini Atlattı
12.09.2017
306
A+
A-

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş ABD’de yaşanan kasırga tehlikesinde çok korktuğunu sosyal medya hesabından paylaşırken, tehlikenin geçmesinin ardından yeni paylaşım yaptı. ABD’nin Floarida eyaletinde yaşanan Ceyda Ateş sevgilisi ile birlikte fırtına tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Ceyda Ateş instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Çok şükür fırtına tehlikesini atlattık, güvendeyiz.” dede.

CEYDA ATEŞ ABD’DE FIRTINA TEHLİKESİ ATLATTI

Ceyda Ateş kasırga tehlikesini atlattıktan sonra yaptığı bir paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti. Geride bıraktığımız günlerde milyonlarca kişiyi etkileyen Irma Kasırgası Ceyda Ateş’i korkutmuştu. Hatta sevgilisi Buğra Toplusoy ile Amerika’nın Florida eyaletinde yaşayan Ceyda Ateş, takipçilerinden dua istemişti.

Ateş son olarak Instagram sayfasında, “Çok şükür fırtınayı atlattık güvendeyiz. Günlerdir iyi dilekleriyle, dualarıyla bizi yalnız bırakmayanlara çok teşekkür ederim. Tüm yorumları ve mesajları tek tek okudum. Sevgisiz ve kötü yorum yazanlara da hiç kızmıyorum. Aksine onlara üzülüyoruz çünkü kim bilir hayat onlara neler yaşatmış ki mutlu insanları bu kadar kıskanıyorlar, ailelerinden sevgiyi şefkati görememişler ki kalpleri bu kadar nefretle dolmuş. Ben her ne olursa olsun mutlu hayatımı yaşamaya devam edeceğim, sizlere de mutluluklar diliyorum.” sözleriyle sitem dolu bir paylaşımda bulundu.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.