DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

CHP’li başkanlardan FaceApp paylaşımı

CHP’li başkanlardan FaceApp paylaşımı
18.07.2019
225
A+
A-

Yaşlandırılmış fotoğraf uygulaması FaceApp paylaşımlarına CHP’li başkanlar da dahil oldu. İşte sosyal medyayı sallayan o paylaşımlar…

Sosyal medyayı kasıp kavuran FaceApp ‘çılgınlığına’ CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı da katıldı.

Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı, ‘yaşlandırılmış’ halini paylaştı.

Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı’nın “Anılar biriktirmek, yaşlanmak güzel şey. Hepimizin sevdiklerimizle uzun bir ömür geçirmesini dilerim. Beni 2070’de dostlarımla @kadikoybelediye Sosyal Yaşam Evimizde böyle görebilirsiniz.” notuyla paylaştığı ‘yaşlandırılmış fotoğraflı’ tweetine CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’ndan yanıt geldi.

Odabaşı’na yanıt CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ndan geldi.

Kaftancıoğlu, Odabaşı’na ‘yaşlandırılmış fotoğrafı’ ile “Nasıl yani? Teamüllere karşı mı geliyorsun? Bu daha yakışıklı halinle aday adayı olarak göremeyecek miyiz seni? Örneğin ben aday adaylığımı bu döneme saklıyorum” diye yanıt verdi. İkilinin bu sohbeti beğeni rekorları kırdı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.