DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Covid-19 ile ilgili korkutan uyarı

Covid-19 ile ilgili korkutan uyarı
03.07.2020
190
A+
A-

ABD’nin önde gelen bilim insanlarından ve ABD Başkanı Trump’ın oluşturduğu corona virüsüyle mücadele ekibinde de yer alan Dr. Anthony Fauci açıklamalarda bulundu. Fauci, corona virüsünün mutasyona uğrayarak daha hızlı bir şekilde yayılmaya başladığını duyurdu.

ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü’nün Direktörü Dr. Anthony Fauci açıklamalarda bulundu. Fauci, corona virüsünün mutasyon geçirdiğini ve bu sayede çok daha kolay bir şekilde insanlara bulaştığını söyledi.

Amerikan Tıp Derneği Dergisi’nin düzenlediği sanal etkinliğe katılan Fauci, “Araştırmalar devam ediyor. Bu araştırmalarda amino asitteki değişikliklerin virüsün çok daha etkili bir biçimde çoğaldığı ve bu sayede daha kolay bulaştığı inceleniyor” ifadesini kullandı.

Fauci, “Bu yeni ve değişime uğramış virüsün bulaştığı insanların daha çok zarar görüp görmediğine dair net bir sonuç yok. Bu inceleniyor. Sadece virüsün daha kolay çoğaldığı ve bulaştığı belirlendi. Bu henüz inceleme aşamasında” dedi.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.