DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cübbeli Ahmet yakalandığı hastalığı açıkladı

Cübbeli Ahmet yakalandığı hastalığı açıkladı
07.03.2021
204
A+
A-

TV100’de Ertan Özyiğit ile Kayıt Dışı programına konuk olan ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü hastalığını açıkladı.

Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü katıldığı bir televizyon programında hastalığını ilk kez açıkladı.

TV100’de yayın konuğu olan Cübbeli Ahmet, “Şimdi izleyenlere bir kere şunu belirtelim. Biraz Behçet hastalığı, iltihaplı romatizma ataklarım olmuştu. Birkaç gün evvel ağızlarım tamamen yara olmuştu. Ben yine yayınlarımı sürdürüyordum ama yeşil reçeteli bir ağrı kesici var. Yani beni çok etkiliyor. Onu almak zorunda kaldım. Dün gece de almadım bu programa geleceğim diye. Yani kendime geleyim dedim ama yine de bir tutukluluğum olabilir” dedi.

Ünlü, özellikle Habertürk ekranlarında konuk olduğu programlarla bir ekran figürü haline gelmişti.(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.