DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çukur’da sürpriz ayrılık!

Çukur’da sürpriz ayrılık!
08.05.2018
250
A+
A-

Başrollerini Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz`in paylaştığı, Show TV`nin sevilen dizisi `Çukur` dün akşam ekrana gelen bölümü şoke eden bir vedaya sahne oldu. Ayşe`nin kocası Selim’in elleriyle son nefesini veren Cemil’in yere yığıldığı final sahnesi, izleyenleri ekran başına kilitledi.

Pazartesi akşamlarının zirvesindeki dizi ‘Çukur’un 28’inci bölümünde ekran başındakiler büyük bir sürprizle karşılaştı. Usta oyuncu Haldun Dormen, diziye konuk oyuncu olarak katıldı. Eskilerin ünlü sihirbazı Şanar karakteriyle izleyici karşısına çıkan duayen ismin yolu, Rıza Kocaoğlu’nun hayat verdiği Aliço ile kesişti. Öte yandan`Çukur` dün akşam ekrana gelen bölümü şoke eden bir vedaya sahne oldu.

Dizinin 7 Mayıs’ta yayınlanan bölümünde; Vartolu’nun zayıf noktasını bulan Sultan’ın Saadet’i Cemil’le evlendirmek istemesi ve İdris’in Vartolu’ya olan kızgınlığından dolayı düğünü bir an önce gerçekleştirmeye çalışması Vartolu’yu çılgına çevirdi. Saadet’in evlenmemesi için her şeyi yapan Vartolu’nun hayati hatası Saadet’i ondan daha da uzaklaştırdı.

Koçovalılar’ı kaybetmek istemeyen Saadet ise sessiz bir şekilde evleneceği anı bekledi. Düğün günü Cemil’in Ayşe’ye olan duygularını itiraf etmesi ve ona kaçma teklifinde bulunması tüm dengeleri alt üst etti. Selim’in elleriyle son nefesini veren Cemil’in yere yığıldığı final sahnesi ekran başındakileri soluksuz bıraktı.(Gazetevatan)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.