DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Deadpool 2 Türkçe Dublaj İzle

Deadpool 2 Türkçe Dublaj İzle
24.02.2018
307
A+
A-

Marvel çizgi romanlarından beyaz perdeye taşınan filmler arasında Deadpool de yer alıyor. Üstelik filmin pek çok yaş grubuna hitap etmesi ve fantastik içeriklerin kullanılması binlerce kişi tarafından izlenmesini sağladı. Amerikan yapımı aksiyon, macera ve komedi içerikli filmin ikincisi de bu yıl beyaz perde de izleyenleri ile buluşacak. Şimdiden kolları sıvayan film siteleri Deadpool 2 Türkçe dublaj izle menülerini hazırladı bile. Merakla beklenen filmin yönetmen koltuğunda ise David Leitch oturuyor.

18 Mayıs’ta Gösterimde

Merakla beklenen Deadpool 2 filmi 18 Mayıs günü gösterime girecek. Amerikan yapımı süper kahraman filmlerinden en başarılılar listesinde yer alan film için dil desteği de gelecek. Deadpool 2 Türkçe dublaj izle menülerinden, filmi Türkçe olarak izlemek de mümkün olacak. Film senaryo anlamında da büyük yankı uyandıracağa benziyor. Çünkü yapıtın senaryo kalemini Paul Wernick ve Rhett Reese eline aldı.
Wolverine Kadroda

Film ile ilgili merak edilen bir ayrıntı daha var. O da X – Men filminde izleyiciler ile buluşan Wolverin adlı karakterin filmde olup olmayacağı. Senaristlerden bazıları böyle bir karaktere yer vermeyeceğini açıklamış olsa da filmin kadrosunun son hali Wolverin’in de yer aldığını gösteriyor. Bu efsane karaktere ise Hugh Jackman can verecek.

Sıradan Bir Kahramanın Başına Gelenler Ele Alınıyor

Tüm dünyada büyük bir yankı uyandıran, merakla beklenen ve adına şimdiden Deadpool 2 Türkçe dublaj izle menüleri oluşturulan bu filmde bu kez sıradan bir kahramanın başına gelenler işleniyor. Gaspa uğrayan bir kişinin hikayesi ile başlayan filmde, fragman yayınlandığı an itibari ile nefesler tutuldu. Özellikle de başrol oyuncusu Ryan Reynolds adeta devleşiyor. Filmin hayranlarına karşı Reynolds’un çabası ayrıca bir sempati uyandırıyor.
Fantaktik Kategoride En Çok İzlenen

Marvel filmlerinin fantastik film dalında en çok izlenen filmler unvanına sahip. Deadpool 2 filmi için de gerçeküstü olduğuna dair çeşitli yorumlar yapılmakta. Ancak fantastik film ve macera filmleri sevenler için konu bambaşka. Fantastik kategoride başyapıt özelliği taşıyan bu filmde aşk ve heyecana da yer veriliyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.