DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Didem Arslan Yılmaz: Moderatörlüğü Uğur Dündar istemişse bence sorun yok

Didem Arslan Yılmaz: Moderatörlüğü Uğur Dündar istemişse bence sorun yok
08.06.2019
217
A+
A-

Gazeteci Didem Arslan Yılmaz, “Demokrasimize büyük katkısı olacağına inandığım iki değerli adayın Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu‘nun buluşmasına vesile olmak da güzel. Sayın Binali Yıldırım, Sayın Uğur Dündar’ın moderatörlüğünü istemişse bence sorun yok, önemli olan bu yayının yapılması” dedi.

Habertürk TV’de yayınlanan ‘Türkiye’nin Nabzı’ programının moderatörü Didem Arslan Yılmaz, 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimi için AKP’nin adayı Binali Yıldırım’ın “Benim tercihim tartışmayı Uğur Dündar’ın yönetmesi olur, mecraya gelince biz bir yerden yayını yaparız isteyen kanallar alır yayınlar” ifadesini değerlendirdi.

Dündar’ın konuya dair açıklamasına da atıfta bulunan Yılmaz, şunları söyledi:

“Demokrasimize büyük katkısı olacağına inandığım iki değerli adayın Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu‘nun buluşmasına vesile olmak da güzel. Sayın Binali Yıldırım, Sayın Uğur Dündar’ın moderatörlüğünü istemişse bence sorun yok, önemli olan bu yayının yapılması.”

(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.