DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Dilan Çıtak’tan babası İbrahim Tatlıses’e sert sözler

Dilan Çıtak’tan babası İbrahim Tatlıses’e sert sözler
02.07.2020
206
A+
A-

Genç şarkıcı Dilan Çıtak ve babası İbrahim Tatlıses arasında sular durulmuyor. Ev yüzünden tartışan ikiliden Çıtak, babasına sert çıktı: Çocuk evrakla yapılmıyor hislerle yapılıyor, yani gerçekten bir his varsa ortada evrak geç geldi çok getirildi denmez.

Emre Çevik’in haberine göre;Daha önceki açıklamalarında babası İbrahim Tatlıses’in kendisine Kuşadası’nda bir ev vereceğini, ama vaadedilen evin verilmediğini söyleyen Dilan Çıtak Tatlıses, bu açıklamasının ardından ‘Bize evrak gönderecekti, göndermedi o yüzden evi alamadı. Ona İstanbul’da ev vereceğim’ diyen İbrahim Tatlıses’e karşı açıklama yaptı. ‘Ben başkaları gibi gidip koşup notere evrakları hemen vermedim, başkaları koşup gitmişler, ben geç göndermiş olabilirim, keşke koşup gitseydim ve hayır kurumuna bağışlasaydım’ dedi.

Babası hakkında bu açıklamaları yapan Dilan Çıtak Tatlıses, ‘Ben ev bekliyormuşum gibi bir açıklama olmuş ama ben ev miras beklemiyorum. çocuk evrakla yapılmıyor hislerle yapılıyor, yani gerçekten bir his varsa ortada evrak geç geldi çok getirildi denmez, bu çok mazeret gibi gelmiyor bana, evrağın geç getirilmesi bir tek bana mı denk gelmiş’ dedi.

Tatlıses sözlerine şöyle devam etti: “Ben kalkıpta bir şeylerin peşine düşmedim, bana göre Sezar’ın hakkı Sezar’ındır. İnsanın salak yerine konması yanlış, adaletli olmak lazım, babam herkese çok yardımsever bir insandır yanındaki yardımcılara kadar verilen ev 23 sene sonra barıştım denilen çocuğa verilmiyorsa evrak bana suni geldi diyebilirim.”(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.