DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’tan Gülşen’e tepki

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’tan Gülşen’e tepki
25.08.2022
122
A+
A-

Gülşen’in sahnede “İmam Hatip’te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklindeki sözleri tepki çekti. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, popçuyu kınadı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, popçu Gülşen hakkında ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan re’sen soruşturma başlattı. Gülşen’in konserinde “İmam Hatip’te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” ifadelerini kullandığı video sosyal medyada hızla yayılmış ve büyük tepki toplamıştı.

KABUL EDİLEMEZ

Yaşananlar üzerine bir açıklama yapan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, popçuyu kınadı. Kendisi de Sakarya İmam-Hatip Lisesi mezunu olan Erbaş şunları söyledi: En zor zamanlarında bile milletimizin sahip çıkıp bağrına bastığı, hayra çağırmak, iyiliği yaymak ve kötülüğü ortadan kaldırmak için kurulan ve 70 yıldır bu gayeye önder olan imam hatip okullarına ve mensuplarına hakaret edilmesi kabul edilemez. Şiddetle kınıyorum.

Kaynak:Sözcü


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.