DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Diyarbakırlı otobüs firmalarından Yusuf Altıntaş ve Acun Ilıcalı’ya tepki

Diyarbakırlı otobüs firmalarından Yusuf Altıntaş ve Acun Ilıcalı’ya tepki
12.02.2018
264
A+
A-

Diyarbakır’da yolcu taşımacılığı yapan otobüs firmaları, TV8’de yayınlanan “Yetenek Sizsiniz” programına katılan bir yarışmacının kente ve firmalara hakaret ettiğini öne sürerek, Acun Ilıcalı’ya tepki gösterdi. Firmalar Ilıcalı’dan özür dilemesini istedi.

Yetenek Sizsiniz” programının geçen hafta yayınlanan bölümünde stand-up yapan ve Diyarbakırlı olduğunu söyleyen Yusuf Altıntaş’ın gösterisi şehirdeki otobüs firmalarının tepkisini çekti. Yapılan açıklamada Altıntaş’ın ve Ilıcalı’nın özür dilemesi istendi.

‘BATI FİRMALARI İLE AYNI YOLU KULLANIYORUZ’

Gazete Duvar’ın haberine göre; firmalar adına açıklama yapan Öz Diyarbakır Seyahat Firması Genel Müdürü Şaban Doğmuş, “Yusuf Altıntaş haddini aşmış ve Diyarbakır otobüs firmalarına yönelik hakaret dolu sözlerle, kendince sözde insanları güldürmek istemiş ama programda başka kişi ve kuruluşların ismini zikrederek, sahnede kullandığı kelimeler ve ithamlar biz Diyarbakır firmalarını derinden üzmüştür. Diyarbakır firmalarında hizmet veren bütün otobüsler son teknoloji ürünü olup, tüm araçlarımız 2+1 koltuk ve tablet 4.5 G, kişiye özel hijyenik kulaklık verilmektedir. Batı ve zengin firması dediği otobüs firmaları da bizimle aynı güzergâhı kullanmaktadırlar. ‘Kamyon gördüm, dağ taş gördüm, çok korktum’ demek bahanesiyle batı firmalarını yere göğe sığdıramayan Yusuf Altıntaş haddini biraz daha aşmıştır. Bu konuyu yargıya taşıyacağımızı burada belirtmek isteriz. Yusuf Altıntaş’ın ve Acun’un aynı programda özür dilemesini bekliyoruz” dedi.

ALTINTAŞ NE DEMİŞTİ?

Altıntaş Yetenek Sizsiniz yarı finalinde sunduğu gösteri sırasında, “Yolda 6 saat geçmiş geldiğim nokta Gaziantep, hâlâ Güneydoğu’dayım…”, “Bizim muavinler böyle: Al sana qahve iç…” gibi sözler söylemişti.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.