DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

E-devlet açılmıyor. E-devlet Erişim Sorunu Vatandaşları Mağdur Etti

E-devlet açılmıyor. E-devlet Erişim Sorunu Vatandaşları Mağdur Etti
14.08.2017
308
A+
A-

Tüm devlet uygulamalarını tek çatı altında toplayan e-devlet uygulamasına hata nedeniyle erişim problemleri yaşanıyor. Bugün binlerce vatandaş e-devlet’e giriş yapmak istediklerine hata ile karşılaşırken, bir açıklama yayınlayan BTK e-devlet giriş hatasını ile ilgili bilgilendirme yaptı. Bugün yaşanan ve binlerce vatandaşı mağdur eden e-devlet giriş hatası hakkında yapılan açıklamada; “Uygulamaya girişte yaşanan hataların çözümü içi çalışmalar devam ediliyor denildi.

E-DEVLET GİRİŞ HATASI VATANDAŞLARI MAĞDUR ETTİ

Bugün binlerce vatandaş, e-devlet uygulamasına erişmekte problem yaşıyor. e-devlete girmeye çalışan vatandaşlar, şu mesajla karşılaşıyor: “İşleminiz devam ediyor, lütfen beklemeye devam ediniz… Şu anda kullandığınız hizmette yaşanan talep yoğunluğu nedeniyle işleminiz sıraya alınmıştır. İşlem sonucunuz birazdan otomatik olarak görüntülenecektir.” “birazdan işlem sonucunuz görüntülenecektir” mesajı veriliyor fakat, sayfada herhangi bir düzelme meydana gelmiyor.

E-DEVLET NEDEN AÇILMIYOR?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu yetkilileri, yaşanan sorunla ilgili açıklama da bulundu. Yetkililer, “Üniversite tercihleri e-devlet üzerinden yapılıyor. Bu nedenle bir yoğunluk yaşanıyor.. Gecikmeli de olsa işlem yapılıyor” ifadelerini kullandı.

E-DEVLET GİRİŞ HATASI ÇÖZÜMÜ

E-devlet işlemi yapmak isteyen vatandaşlar hata ile karşılaşırken BTK tarafından açıklama yapıldı. “İşleminiz devam ediyor, lütfen beklemeye devam ediniz… Şu anda kullandığınız hizmette yaşanan talep yoğunluğu nedeniyle işleminiz sıraya alınmıştır. İşlem sonucunuz birazdan otomatik olarak görüntülenecektir.”

Aslında uyarı olarak “birazdan işlem sonucunuz görüntülenecektir” mesajı çıksa da, mesaj ekranı öylece kalıyor ve bekliyorsunuz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.