DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ece Üner’den Ahmet Hakan’a canlı yayında sert tepki!

Ece Üner’den Ahmet Hakan’a canlı yayında sert tepki!
14.03.2020
203
A+
A-

Show TV Ana Haber spikeri Ece Üner, köşe yazsında kendisini eleştiren Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’a canlı yayında sert sözlerle tepki gösterdi: Ben günün adamı değil, hakikatın adamı olmaya çalışıyorum

Ece Üner, bir önceki yayınında söylediklerinin çarpıtıldığını ifade ederek Ahmet Hakan’a, tepki gösterdi. Hakan’ın 2017’deki ‘Müslüman nasıl olmaz’  yazısını hatırlatan Üner, “Toplumun kutuplaştığı bir dönemden geçerken sözlerimi tamamen çarpıtıp, saptırıp, bunlarla da büyük bir haksızlık yaparken bu yaptığınız sizin tanımladığınız müslümanlığa sığar mı?” dedi. Birini anlamanın bir idrak sorunundan ziyade bir niyet ve ahlak sorunu olduğunu ifade eden Ece Üner, Hakan’a şu ifadelerde bulundu:

“Birini anlamanın bir idrak sorunundan ziyade bir niyet ve ahlak sorunu. Sizden de böylesi bir duruş beklerdim. Ben günün adamı değil, hakikatın adamı olmaya çalışıyorum. Biliyorum ki gün değişiyor hakikat değişmiyor. Size de tavsiye ediyorum”

Ece Üner, geçtiğimiz günlerde koronavirüs stokçularını eleştirmiş, salgının ardından her şeyin fahiş fiyatlarla satılmasına isyan etmiş ve Show TV Ana Haber bülteninde “Virüs mü, fırsatçılar mı daha hızlı yayılıyor, bilemedik. Koronavirüs geliyor maske fiyatı 5 katına, makarna 3 katına çıkıyor. Deprem oluyor ev sahipleri kirayı 3 kat artırıyor. Sorsan hepimiz Müslümanız. Ama gel gör ki, namaz 5 vakit, ahlak 24 saat farz” demişti. Üner’in bu tepkisine birçok kişiden de destek yağmıştı.(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.