DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ekşi Sözlük’te Furkan Bölükbaşı Gündem Oldu. Furkan Bölükbaşı Kimdir

Ekşi Sözlük’te Furkan Bölükbaşı Gündem Oldu. Furkan Bölükbaşı Kimdir
01.10.2017
641
A+
A-

Sosyal paylaşım sitesi Ekşi Sözlük’te tartışmalı paylaşımlar yapan Lord Eddard Stark isimli üyenin Furkan Bölükbaşı olduğu ortaya çıktı. Ekşi Sözlük’te Atatürk hakkında tartışmaları paylaşımlar yapan Lord Eddard Stark sözlüğün en tartışmalı yazarları arasında yer alıyordu. Uzun süre hakkında paylaşımlar yapılan üyenin Furkan Bölükbaşı olduğu ortaya çıktı. Furkan Bölükbaşı için Ekşi Sözlük’te onlarca paylaşım yapılırken en çok konuşulan isimler arasına girdi.

FURKAN BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Tozlu Mikrofon internet sitesinin haberine göre; Furkan Bölükbaşı, Ekşi Sözlük’te yazdığı entryler ve Atatürk hakkında düşünceleri nedeniyle tepki toplayan ve dün gece b1916 adlı Ekşi Sözlük kullanıcısı tarafından ifşa edilen araştırma görevlisi yazar.

Lord Eddard Stark takma ismiyle Ekşi Sözlüğün altını üstüne getiren Furkan Bölükbaşı, nihayet ifşa edildi. İfşa edilmesinin ardından açıklamasını yine Ekşi Sözlük’ten yapan Bölükbaşı’nın “gayet rahatım, gülüyorum” şeklindeki açıklamaları aleyhine açılan davalardan sonra da gülecek mi? Zira girdiği entryler için suç duyurunda bulunacak onlarca Ekşi Sözlük cengaveri var.

Atatürk hakkında söylediği ve yazdığı yazılarla bir süredir Ekşi Sözlüğün gündeminde olan Lord Eddard Stark takma isimli Furkan Bölükbaşı, b1916 adlı bir diğer Ekşi Sözlük yazarı tarafından bir ajan titizliği ile ifşa edilmiş, b1916 Ekşi Sözlük ahalisi tarafından omuzlarda taşınmıştı.

Bir kısım Ekşi Sözlük ahalisi tarafından “yakışıklı” addedilen Furkan Bölükbaşı’na olan nefret hat safhada. Eksi Peace adlı yazarla düelloya girişen Lord Eddard Stark’ın bu son hamlesi bardağı taşıran son damla olmuş ve sonunu hazırlamıştı.

Boz yeleli Bozkurt vakasının ardından Ekşi Sözlük’ün en büyük trolü ünvanını elinde bulunduran Lord Eddard Stark da şimdiden “uçurulanlar” arasında. Boz Yeleli Bozkurt, Ekşi Sözlük’te şu an başka bir nickle yazılarına devam ediyor. İlerleyen süreçte Lord Eddard Stark’ın bu yönde hamle yapıp yapmayacağı merak konusu.

B1916 adlı Ekşi Sözlük yazarını işsizlikten linç edenler de az değil. Bu nasıl bir bulma azmi. Bu nasıl kanıtlamalı bulgu? Hiç işin yok muydu? gibi sorularla hem omuzlarda taşınan hem de kara mizahla eleştiri yağmuruna tutulan B1916 haklı mağrurluğunun sevincini yaşamakla meşgul. Ekşi Sözlük ahalisinin bir kısmı tarafından “gel işe başla” şeklinde bir teklif dahi almış.

Hakkında oyun teorisi dahi yapılan Furkan Bölükbaşı’nın B1916’nın dillere destan ifşasını kendi yazdırttığı da konuşulanlar arasında.

Öte yandan başlığın üç santimetre yukarısında yer alan görsel HaberSol’un “çirkin gösteri” adlı haberinden alınmış.

Şu sıralarda, Ekşi Sözlükte “Lord Eddard Stark’ı İşinden Ediyoruz Kampanyası” var. Ekşi Sözlük ahalisi Stark’a kafayı takmış durumda.

Lord Eddard Stark kripto FETÖ’cü olabilir. Bir diğer iddia da bu. Ayrıca b1916’nın siber suç olduğu da söylenenler arasında.

Bu arada Lordu öldürerek kuzeyin yeni sahibi B1916’ya suserlere rahat bir gece geçirdiği için ayrıca teşekkür etmek gerekiyor. Karın ağrısını aldı resmen.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.