DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Emrah Serbes İtiraf Etti, Teslim Oldu

Emrah Serbes İtiraf Etti, Teslim Oldu
28.09.2017
293
A+
A-

Emrah Serbes trafik kazasında kişinin ölümüne sebep olduğunu itiraf ederek teslim oldu. Emrah Serbest itiraf ettikten sonra teslim olduğunu Twitter’dan duyurdu. 22 Eylül’de trafik kazasında 2 kişinin ölümüne neden olduğunu belirten Emrah Serbes teslim olduğunu duyururken, kazanın ardından arkadaşının kendi suçunu üstlendiğini belirtti. İki kişinin ölümüne sebep olduğu kazanın ardından daha fazla vicdan azabı çekmek istediğini belirten Emrah Serbes arkadaşının da suçsuz yere hapis yatmasını engellemek için suçunu itiraf ederek teslim olduğunu belirtti.

EMRAH SERBES İTİRAF ETTİ, TESLİM OLDU

Yazar Emrah Serbes, 22 Eylül tarihinde İzmir-Aydın otobanında meydana gelen ve bir baba ile kızının hayatını hayatını kaybettiği kazaya kendisinin sebep olduğunu söyledi.

Serbes, olayın şokunda dolayı kazayı ilk anda söylemeyemedii-ğini ve kazayı arkadaşının üstlendiğini belirterek, “Genç kızı görünce kendimi kaybettim ve şok nedeniyle olay anında kazayı üstlenemedim. Kazayı yanımdaki arkadaşım Kenan Doğru üstlendi. Şu an suçsuz olduğu halde cezaevinde yatmaktadır” dedi.

Vicdani sorumluluğu kaldıramadığını ifade eden Serbes, “Keşke bu kazada ben ölseydim. Hayatım boyunca haktan hukuktan bahsetmiş biri olarak bundan sonra doğan her gün benim için bir azap olacak. Suçun azabından kaçabilirsin ama vicdanın azabından kaçamazsın.” diye yazdı.

Twitter hesabından savcılığa teslim olduğunu duyuran Serbes’in paylaşımı şöyle:

“22.09.2017 tarihinde İzmir – Aydın otobanında meydana gelen kazanın sorumlusu benim. Bu kazada aynı aileden bir baba-kız hayatını kaybetti, anne ise yoğun bakımda. Ölen genç kız, bir çocuk, 16 yaşında. Hiçbir şey bir genç kızın hayatından daha değerli değildir.

Bir rampanın ardından birden önümüze çıkan araca çarpmamak için elimden gelen bütün çabayı sarf ettim. Kaygan zemin nedeniyle yavaşlayamadığımdan direksiyonu bariyerlere kırdım. Ama çarpışmanın önüne geçemedim. Bariyerleri aşarak üç-dört takla attık ve sonunda demir tellere takılarak durduk. Açılan hava yastıkları ve aracın güvenlik sistemi nedeniyle kazayı hafif sıyrıklarla atlattık. Kaza esnasında yanımda oturan arkadaşım Kenan Doğu ile birlikte aracın sun roof’undan çıktık ve diğer aracın yanına gittik.

“Olay anında kazayı üstlenemedim”

Araçtakilerin nabızlarına baktım anne hâlâ hayattaydı. 112’yi aradık ama ambulans olay yerine çok geç geldi. Araçtan fırlayıp yolun kenarında yatan genç kızı görünce kendimi kaybettim ve bu şok nedeniyle olay anında kazayı üstlenemedim.

“Arkadaşım suçsuz yere cezaevinde yatmakta”

Kazayı oturan arkadaşım Kenan Doğru üstlendi. Şu an suçsuz olduğu halde cezaevinde yatmaktadır. Kenan’ı Beşiktaş tribününden tanırım, senelerce birbirimizi kolladık. Bu hadise nedeniyle hiç kimseye bir şey söylemeden sonuna kadar cezaevinde benim için yatabilecek bir insandır.

“Savcılığa teslim oluyorum”

Ama oradan günler geçtikçe bu vicdanı sorumluluğu kaldıramayacağımı anladım. Savcılığa geldim ve kendim teslim oluyorum. Hayatını kaybedenleri geri getirmeyecek olsa da cezam neyse çekmeye hazırım. Hayatını kaybedenlerin yakınlarından özür dilerim.
Keşke bu kazada ben ölseydim. Hayatı boyunca haktan, hukuktan, adaletten bahsetmiş biri olarak bundan sonra doğan her gün benim için bir azap olacak.
Suçun cezasından kaçabilirsin ama vicdanının azabından kaçamazsın.”


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.