DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Emre Akbaba ile Başlayan Savaş Devam Ediyor

Emre Akbaba ile Başlayan Savaş Devam Ediyor
11.07.2020
176
A+
A-


CasinoslotGalatasaray ile Fenerbahçe, transfer sezonu açılmadan kılıçlarını çekti ve transferde yine karşı karşıya geldi. Daha önce de pek çok futbolcu için transfer savaşına giren iki ekip, bugünlerde Mert Hakan Yandaş sebebi ile yine karşı karşıya. Fenerbahçe’nin Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen Mert Hakan için devreye girmiş olması ve futbolcuya sözleşme imzalatmış olduğu bilgisi, Galatasaray cephesinde şok yarattı. Bu duruma cevap vermek isteyen Galatasaray, Dinamobet   Max Kruse için hemen karşı atağa geçti. Cimbom ortalığı sallayacak bir hamleye hazırlanıyor.

Emre Akbaba ile Başlayan Savaş Devam Ediyor

Perabet   İlk olarak Emre Akbaba transferi için devreye sonradan giren ve Galatasaray’ın yüksek bir bonservis ödemesine sebep olan Fenerbahçe, bu savaşı kaybettikten sonra adeta hırs yaptı. Geçtiğimiz sezon Vedat Muriqi’yi Galatasaray’ın elinden kapan Fenerbahçe, bu sezon da alışkanlığını devam ettiriyor ve Galatasaray’ın transfer sürecine taş koymayı planlıyor. Mert Hakan transferinde de Cimbom ile rakip duruma gelen sarı kanaryalar, Fatih Terim ve Galatasaraylı kurmayların canını sıkmış durumda.

Cimbom Harekete Geçti

Fatih Terim’in direktifi ile harekete geçen ve yeni sezon için transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, rakipler devreye girmeden işi bitirmek için bu defa daha dikkatli davranmak durumunda. Geçtiğimiz günlerde ödemelerini alamadığı gerekçesi ile sözleşmesini tek taraflı fesh eden Alman futbolcu Max Kruse, Fenerbahçe’nin Mert Hakan transferinde devreye girmesi ile birlikte Galatasaray’ın radarına girdi. Galatasaray, bu transferde misilleme yapmak ve bir adım öne geçmek istiyor. Cimbom ortalığı sallayacak bu hamlesi ile rakibine gözdağı vermek isterken, bu transfere en çok üzülecek taraf, kuşkusuz Fenerbahçe taraftarı olacaktır.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.