DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Enes Batur: “Şaka yaptım, özür dilerim”

Enes Batur: “Şaka yaptım, özür dilerim”
23.06.2019
251
A+
A-

Bir süre önce oyuncu Damla Aslanalp ile düğün yapan YouTuber Enes Batur Sungurtekin, sosyal medya hesabından evlendiğini duyurmuştu. Evlendiğine kimseye inandıramayan Enes Batur Sungurtekin’in evliliği reklam çalışması çıktı.

Youtuber Enes Batur, geçtiğimiz ay oyuncu Damla Aslanalp ile düğün fotoğraflarını paylaşmış ve evlendiğini duyurmuştu. Ancak Batur’un takipçileri başta olmak üzere pek kişi evliliğiğn gerçek olmadığını yeni çıkan Enes Batur Gerçek Kahraman filminin reklam çalışması olduğunu iddia etmişti. İddialar doğru çıktı ve Batur, bir video yayınlayarak evlenmediğini açıkladı.

ENES BATUR: “ŞAKA YAPTIM, ÖZÜR DİLERİM”

Takipçilerini kandırmaya çalışan Enes Batur “Şu ana kadar evlendiğimize hala, ciddi ciddi inanan varsa onlardan özür diliyorum. Fakat siz bana evlen evlen diye baskı yaptınız. Yaptığım sadece küçük bir şakaydı” dedi.

BİR ÇOK SEVENİ TEPKİ GÖSTERDİ

Enes Batur’un yaptığı bu açıklamanın ardından bir çok hayranı Enes Batur’a büyük tepki gösterdi. Bir hayranı “Sen bizimle dalga mı geçiyorsun” bir diğer hayranı ise “Yazıklar olsun resmen bizimle alay etti” ifadelerini kullanarak Batur’a tepkilerini gösterdi.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.