DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Enkaz altında kalan fenomen Taha Duymaz’ın ablasından açıklama

Enkaz altında kalan fenomen Taha Duymaz’ın ablasından açıklama
12.02.2023
333
A+
A-

Şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ailesiyle enkaz altında kalan fenomen Taha Duymaz’ın hayatını kaybettiğini duyurdu. İddianın ardından Taha Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz açıklama yaptı.

Hatay’da ailesi ile enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın hayatını kaybettiği iddia edildi.

Şarkıcı Gülben Ergen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Günlerdir Taha’yı kurtarmaya giden ekiplerin yolda ‘ses geliyor’ mesajı ile durup ne kadar çok can kurtardığının üzerine gelen bilgi. Taha’yı kurtaramadık, yetişemedik, kaybettik ama onun yolu çok can kurtardı” ifadelerin kullandı.

ABLASI YALANLADI

Gülben Ergen’in paylaşımı sonrası enkaz başında olan Taha Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz, CZN Burak ile video yayınlayarak iddiayı yalanladı.

Semiha Duymaz “Şu an bekliyoruz, asılsız haberlere inanmayın. Böyle haberleri okuyunca daha çok panikliyorum. Lütfen paylaşım yapmayın” dedi.

“ÇARESİZCE İZLİYORUM”

Duymaz, bir sonraki paylaşımında da “Herkes çok merak ediyor biliyorum ama artık ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Sadece çaresizce izliyorum. Tek duam kurtulmaları oradan. Sosyal medyada hiçbir şey görüldüğü, paylaşıldığı gibi değil. Sadece dua.”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.