DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Eski AKP Milletvekili Prof. Dr. Gündeş Bakır: Ben hiç AKP’li olmadım

Eski AKP Milletvekili Prof. Dr. Gündeş Bakır: Ben hiç AKP’li olmadım
19.08.2021
119
A+
A-

AKP’den ihraç edilen 24. dönem Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, Twitter hesabından gelen bir eleştiriye “Ben AKP’li değilim, hiç olmadım” şeklinde yanıt verdi.

Eski AKP Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen bir eleştiriye yanıt verdi…

“Şu an çok mutlu bir haber aldım. Dünya en iyi üniversiteleri sıralamasında 6. olan London School of Economics (LSE) ve dünya sıralamasında 8.olan University College London “Hukuk” bölümlerini resmi olarak bitirerek onur derecesiyle mezun oldum. Artık bir hukukçuyum! Çok mutluyum!” mesajına gelen “O zaman gel Türkiye de hukuku tesis et. En azından verdiğiniz zararı onarın” tepkisine yanıt veren Bakır, “Ben AKP’li değilim, hiç olmadım” ifadelerini kullandı.

İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Bakır, İstanbul Bakırköy’de 3 kişilik bir ailenin siyanürle hayatına son vermesi üzerine açıklamalarda bulunmuştu…

Bakır, “Bu sabah Bakırköy’de 3 kişilik aile hayatına son verdi. Evde yapılan incelemede siyanüre rastlandı. Bu son 10 günde yaşanan 3.cü toplu intihar vakası. Milletimiz ölüyor. Suriyelileri Türklerin sırtından indirin artık. Vatanlarına dönsünler. Hiçbirine vatandaşlık verilmesin!” demişti.

Bunun üzerine AKP Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, Bakır’ın parti içtüzük kurallarına uymadığı gerekçesi ile partiden kesin ihracına karar verildiğini belirtmişti.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.