DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Eski Bakanın 3 dil bilen oğlu işsiz kaldı, bakkal açtı

Eski Bakanın 3 dil bilen oğlu işsiz kaldı, bakkal açtı
05.06.2023
140
A+
A-

Çevre eski Bakanı Hamdi Üçpınarlar’ın oğlu Menderes, 45 metrekarelik işyeri açtı. “Baba nüfuzunu kullanmadık” dedi.

Sözcü’den Yavuz Alatan’ın haberine göre;Süleyman Demirel’in genel başkanı olduğu Doğru Yol Partisi’nin kurucuları arasında yer alan ve Tansu Çiller hükümetlerinde Çevre Bakanı olan Hamdi Üçpınarlar’ın üniversite mezunu üç dil bilen oğlu Menderes Üçpınarlar iş bulamayınca bakkal dükkanı açtı. Üçpınarlar önceki gün de Ankara’da sade bir törenle dünya evine girdi. Sema Güleroğlu ve Menderes Üçpınarlar çiftinin nikah şahitliğini Ulaştırma eski Bakanı Yaşar Topçu ile CHP Milletvekili İlhan Kesici yaptı.

PAZARCILIK DA YAPTI

35 yaşındaki Menderes Üçpınarlar, Bulgaristan Paisi Hilendarski Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü bitirdi. Türkiye’ye dönünce iş bulamadı ve sosyete pazarlarında giyim eşyası sattı.

İngilizce, Rusça ve Bulgarca bilen Üçpınarlar, Konutkent semtinde 45 metrekarelik yer kiralayarak, bakkal açtı. Menderes Üçpınarlar “Şimdiki bakan çocuklarının gemicikleri var. Biz babamızın mevkisini kullanmadık. Siyaseti başka işler için araç yapmadık” dedi. Hamdi Üçpınarlar da “Çocuklarım için kimseye iş ricasında bulunmam” açıklamasını yaptı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.