DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Et Restaurantları İstanbul Menülerimiz

Et Restaurantları İstanbul Menülerimiz
28.02.2018
268
A+
A-

Günümüz sınırları içerisinde birbiri ardınca açılan et restaurantları istanbul şubelerimiz müşterilerine damak tatlarına layık ve zengin içerikte menüler sunmaya devam ediyor. Kadim Steakhouse olarak, tavuk ürünlerinde geliştirdiğimiz özel soslar ile birlikte tavuk etleri hiç olmadığı kadar terbiye edilip sipariş verilen masalara modern sunumlar ve eşsiz lezzetler ile birlikte getirmekteyiz. Hindistan, Çin ve Tayland ülkelerinin vazgeçilmez acı sosu olan köri sosunu tavuk etlerinde kullanan et Restaurant İstanbul şubelerimiz tavuk ile acının birleştiği bu menüleri ile çok fazla müşterinin damak tatlarına hitap etmektedir. Diğer seçenekler arasında ise soya soslu ve peynirli tavuk menüleri diğer alternatifleri beraberinde getiriyor. Özellikle son yılların popüler ürünlerinden biri olan peynirli tavuk farklı lezzetleri aynı tabakta yemek isteyen müşteri kitlemizin vazgeçilmezleri arasında yer almakta. Türkiye’de en fazla oranda tüketilen et yemeklerinin başında gelen tavuk menülerinde ek olarak mantar ve barbekü sosları kullanmaktayız. Talep edenler için tavuk bonfile yemeklerimiz de doyurucu porsiyonları ve klasik lezzetleri ile tercih edilebilecek bir diğer tavuk etli yemek seçeneğimiz.

Salata Seçeneklerimiz

Nar ekşisi ile yaptığımız ve yiyenlere keyifli bir damak lezzeti sunan gavurdağı salatası et restaurantları İstanbul şubelerimizin etli yemeklerin yanında servis ettikleri en popüler salata çeşitleri arasında yer alıyor. Bu özel salatamızın içerisinde ceviz içi, domates ve biber gibi son derece besleyici malzemeler de bulunmakta. Salata seçeneklerimizden bir diğer alternatifi oluşturan salata ise tavuklu salata. O günkü öğününü hafif geçirmek isteyenler için özel tasarlanmış tavuklu salata hem sebze hem et ile dengeli beslenmek isteyen müşterilerimizin tercihleri arasında. Etli yemeklerimizin yanında servis ettiğimiz diğer salatalar ise domatesli roka salatası, biftek salatası ve piyaz. Müşterilerimizin en fazla oranda tercih ettiği bu salatalar ile birlikte artık yenen etler çok daha lezzetli, çok daha doyurucu. Talep eden müşterilerimiz için ton balıklı salata seçeneklerimiz de menülerimiz içerisinde yer alıyor.

Başlangıç Menülerimiz

Günün çorbası ile başlangıç menülerimizin tadına varan müşterilerimiz et restaurantları İstanbul şubelerimizden her gün farklı bir günün çorbasının tadına bakabilirler. Başlangıçlar arasında yer alan ve artık bir klasik kabul edilen kelle paça çorbamız da her daim sıcak ve taze tadıyla hizmet seçenekleri arasında bulunmaktadır. Özel pişirme teknikleri ile birlikte et restaurantları İstanbul kalitesiyle servis ettiğimiz diğer başlangıç menüleri, istiridye mantarı ve elma dilim patates yemekleridir. Ana yemeği beklemenin en lezzetli yolu başlangıç menülerimizden geçmektedir.

Rezervasyon için sizlerin mailini bekliyor olacağız.
https://www.kadimsteak.com/iletisim


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.