DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fatih Altaylı ile Selman Öğüt arasında tartışma

Fatih Altaylı ile Selman Öğüt arasında tartışma
19.03.2023
173
A+
A-

AKP’deki “Pelikancı” ekipte yer aldığı öne sürülen Selman Öğüt, Gazeteci Fatih Altaylı’nın açıklamaları hakkında “Senin gibiler için mor renk alternatifi var diye biliyorum” yorumunu yaptı. Altaylı ise Öğüt’e verdiği yanıtta, “O rengi çok seviyorsan kendine don al o renk koçum” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Fatih Altaylı, ‘evlatlık depremzede’ fetvasından sonra “kasten suizanda bulunulduğunu” iddiasıyla kendisi hakkında suç duyurusunda bulunan Diyanet İşleri’ne sosyal medya hesabı üzerinden yanıt vermiş, Kasımpaşa Spor Kulübü’nün logosunu paylaşmıştı. Fatih Altaylı’nın bu yanıtla içinde ‘Kasımpaşa’ kelimesinin geçtiği ve ‘umurumda bile değil’ anlamına gelen argo bir cümleye gönderme yaptığı ‘tahmin’ edilmişti.

Selman Öğüt, Altaylı’nın söz konusu açıklamalarına gönderme yaparak “Senin gibiler için mor renk alternatifi var diye biliyorum” ifadelerini kullandı.

Altaylı ise Öğüt’e verdiği yanıtta, “O rengi çok seviyorsan kendine don al o renk koçum” dedi.

İki isim arasında yıllar önce çoklu baro sistemi nedeniyle de gerginlik çıkmıştı.

cumhuriyet.com.tr


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.