DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fatih Portakal’ın istifası sonrasında ana haber sunucusu belli oldu!

Fatih Portakal’ın istifası sonrasında ana haber sunucusu belli oldu!
24.08.2020
263
A+
A-

Emekli olmaya karar veren Fatih Portakal’ın Fox ana haber ile yollarını ayırdığını önce Fox yönetimi yazılı bir açıklama ile duyurdu. Ardından Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Portakal ise ‘toprakta yaşayacağım’ diyerek veda etti.

Fox’ta Fatih Portakal’dan boşalan ana haber koltuğuna kimin oturacağı merak konusuydu.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak Fox Ana Haberi kimin sunacağını açıkladı.

“Az önce FOX Haber’in başarılı Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’le konuştum, “Fatih Portakal’ın yerine ana haber bültenini artık Selçuk Tepeli sunacak” dedi.”

SELÇUK TEPELİ KİMDİR?

1974 doğumlu olduğu bilinen Tepeli, şu an 46 yaşında. Aynı zamanda Selçuk Tepeli nerelidir sorusuna da yanıt aranıyor. Selçuk Tepeli nereli hakkında net bir bilgi bulunmasa da ünlü ismin İstanbul doğumlu olduğu biliniyor. Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Selçuk Tepeli, Fransa’da Avrupa Birliği ve yazılı basın yönetimi üstüne master yaptı. Habertürk’ün eski genel yayın yönetmeni olduğu bilinen Selçuk Tepeli; İngilizce, Fransızca ve İspanyolca biliyor.

Selçuk Tepeli daha önce Aktüel Dergisi, Newsweek Dergisi yayın yönetmenliği ve Habertürk yayın danışmanlığı, Habertürk Gazetesi haftasonu ekleri yayın yönetmenliği görevlerini yürüttü. Habertürk TV’de Ceyda Karan ile Eksen isimli programı yapan Selçuk Tepeli, Fatih Altaylı’nın görevini bırakmasının ardından Habertürk TV genel yayın yönetmenliği görevinde de bulundu. Selçuk Tepeli’nin 2020 yılının ocak ayında Habertürk’ten istifa ettiği biliniyordu. Selçuk Tepeli evli mi ve Selçuk Tepeli kiminle evli gibi sorular da televizyon izleyicileri tarafından yanıt aranan sorular arasında bulunuyor. Selçuk Tepeli eşi ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak:Cumhuriyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.