DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe-Galatasaray Derbisi

Fenerbahçe-Galatasaray Derbisi
14.04.2019
235
A+
A-

Kıran kırana rekabetin yaşanacağı en özel karşılaşmalardan bir tanesi bu akşam saat 19’da gerçekleştirilecek. Fenerbahçe-Galatasaray tarihin en önemli maçlarından bir tanesini gerçekleştiriyor. Spor Toto Süper Lig de 28. haftaya gelindiğinde Kadıköy’de Ülker Stadı’nda tarihi bir maç oynanacak. Fenerbahçe için kötü geçen bu sezonda bu maç moral açısından büyük bir önem taşıyor. Fenerbahçe derbi mücadelesinde Galatasaray’ı mağlup ettiği takdirde taraftarlarına kendini affettirmeyi hedefleyen Fenerbahçe alt sıralardan kurtulabilmek için de bu derbide başarılı olmak zorunda. Galatasaray açısından ise derbi çok daha büyük bir anlam taşıyor. 19 yıldır Fenerbahçe’yi kendi stadında yenemeyen Galatasaray bugün gerçekleştirilecek olan karşılaşmada 19 yıl sonra Fenerbahçe’yi ilk kez mağlup ederek adını tarihe yazdırmayı hedefliyor. Diğer taraftan sezonda şampiyonluk yolunda ilerleyen Galatasaray kayıp yaşamak istemiyor ve bu nedenle bu maçta rekabet kıyasıya olacak gibi görünüyor.

Fatih Terim’in öğrencileri bu maç ile adlarını tarihe yazdırmak için gerekli stratejiyi oluşturacaktır. Diğer taraftan Fenerbahçe 19 yıldır göstermiş olduğu gayreti bu sezonda ve Süper Toto Süper Lig’in 28. haftasında da göstererek taraftarına umutsuzluğa terk etmeyecektir. Peki nefeslerin tutulduğu ve kıyasıya mücadelenin sağlanacağı Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ne zaman gerçekleştirilecek?

14 Nisan pazar günü Kadıköy Ülker Stadı’nda saat 19’da Hakem Ali PALABIYIK’ın düdüğü ile karşılaşma başlayacak BEİN Sports HD 1 kanalından naklen yayınlanacak olan maçı izleme imkanına sahip olabilirsiniz. Maçı yöneten Hakem Ali PALABIYIK, Yardımcı Hakemleri Kemal YILMAZ ve Serkan OLUNCAN ile büyük bir görev üstleniyor. Derbide 4. hakem olarak da Koray GENÇERLER görev üstleniyor. Merakla beklenen iki takımın ilk 11’leri ise nasıl olacağı büyük bir merak konusu taşıyor.

Fenerbahçe takımı oyuncuları Volkan DEMİREL, Harun TEKİN, Serdar AZİZ, Hasan Ali KALDIRIM, Mehmet TOPAL, Tolgay ARSLAN, Nabil DİRAR, Roberto SOLDADO, Mauricio İSLA, Martin SKRTEL, Miha ZAJC, Mathıeu VALBUENA olacak gibi görünüyor.

Galatasaray takımı oyuncuları: Mariano FİLHO, Fernando MUSLERA, Ryan DONK, Fernando REGES, Badou NDİAYE, Sofiane FEGHOULİ, Younes BELHANDA, Mbaye DAİGNE, Henry ONYEKURU, Semih KAYA(Ahmet ÇALIK), Martin LİNNES’in olması bekleniyor.

Fenerbahçe: 2.51
Galatasaray: 2.83
Beraberlik: 3.52

Kaynak: https://www.netsporhaber.com/fenerbahce-galatasaray-derbisi-kacak-iddaa-oranlari/
https://bahisbeluga2.com/


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.