DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

FETÖ hükümlüsü eski yüzbaşı, görüşme odasında avukatıyla ilişkiye girerken basıldı

FETÖ hükümlüsü eski yüzbaşı, görüşme odasında avukatıyla ilişkiye girerken basıldı
14.11.2018
256
A+
A-

FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişiminde yer alan ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan eski yüzbaşı, cezaevindeki görüşme odasında avukatıyla eşcinsel ilişkiye girerken basıldı.

Darbe girişimi sırasında Deniz Harp Okulu Komutanı Tümgeneral Mesut Özel’in derdest edilmesinde aktif görev alan eski yüzbaşı S.B.Ü., ağırlaştırılmış müebbet aldıktan sonra Silivri Cezaevi’ne konuldu.

Akşam Gazetesi’nden Neslihan Keskin’in haberine göre; Eski Yüzbaşı S.B.Ü., 18 Haziran’da, kuzeni de olan avukat A.B.O. ile görüşme odasında konuşurken kamera açısından çıktı.

Koğuşu hemen değiştirildi
Darbeci eski Yüzbaşı Semih Barbaros Üstün ile kuzeni ve avukatı olan A.B.O’nun cinsel ilişki halinde olduklarını gören infaz koruma memurları ikiliyi odadan çıkartıp tutanak tuttu. Hükümlünün kaldığı koğuş ve oda değiştirilirken, avukat da cezaevinden çıkartıldı.

Soruşturma açıldı
Üstün hakkında Silivri Cumhuriyet Savcılığı tarafından cinsel taciz suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Üstün ile cinsel ilişki halinde yakalanan avukat A.B.O. hakkında soruşturma açılabilmesi için de Adalet Bakanlığı aracılığıyla İstanbul Barosu’na başvuruda bulunuldu. Baro’nun izin vermesi durumunda avukat hakkında da dava açılacağı öğrenildi.(cumhuriyet.com.tr)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.