DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

FETÖ’den Tutuklanan Avni Mutlu ve Hüseyin Çapkın Hakim Karşısında

FETÖ’den Tutuklanan Avni Mutlu ve Hüseyin Çapkın Hakim Karşısında
23.08.2017
296
A+
A-

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Hüseyin Avni Mutlu ve Hüseyin Çapkın duruşmada hakim karşısına çıkıyor. Eski İstanbul Valisi ve Emniyet Müdürü FETÖ’den tutuklandıktan sonra beraber hakim karşısında. Aralarında Avni Mutlu ile Hüseyin Çapkın’ın da bulunduğu 15 FETÖ sanığının yargılanmasına başlanırken İstanbul yönetimindeki iki eski ismin de yargılanılmasına geçildi. Hüseyi Avni Mutlu ile Hüseyin Çapkın FETÖ üyeliği suçlamasıyla ile tutuklanmalarının ardından ilk kez hakim karşısında yer aldılar.

HÜSEYİN AVNİ MUTLU İLE HÜSEYİN ÇAPKIN DURUŞMADA!

Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik davaların görülmesine devam ediliyor… Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da bugün hakim karşısında…

FETÖ’nün mülkiye yapılanmasıyla ilgili Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile Eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın da aralarında bulunduğu 15 sanığın yargılamasına İstanbul’da başlandı. Duruşmada ilk olarak iki ismin savunmaları alınacak.

Darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast girişimi ve 2 polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin 2’si firari, 43’ü tutuklu 47 sanığın yargılandığı davanın duruşması da Muğla’da görülüyor.

Duruşmada, sanıklar esas hakkındaki savunmalarını yapıyor.

15 Temmuz’da Akıncı Üssü’ndeki eylemlerle ilgili 486 sanıklı davanın 17. celsesi de Ankara’da başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu avukatı aracılığı ile davaya müdahilik talebinde bulundu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’a, “Sizi kanaat önderimiz Gülen ile görüştürürüz” dediği belirtilen eski 4. Ana Jet Üs Komutanı Hava Tuğgeneral Hakan Evrim; savunmasına devam etti.

Sivas merkezli 12 ilde, FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan 16’sı muvazzaf 17 askerden 9’u adliyeye sevk edildi.

Gözaltındaki 8 şüphelinin ise işlemleri devam ediyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.