DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray’da gençleştirme operasyonu tersine döndü!

Galatasaray’da gençleştirme operasyonu tersine döndü!
11.02.2022
140
A+
A-

Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim döneminde başlayan gençleştirme operasyonu tersine döndü. Bonservisi elinde oyunculara yönelen sarı-kırmızılılarda üç isim öne çıktı: Arturo Vidal, Jens Stryger Larsen ve Jason Denayer. Tecrübeli futbolcular, gençlerle takviye edilecek.

Sözcü’den Mesut Yıldırım’ın haberine göre; ‘Gençleştirme operasyonu’ ile girdiği ligde tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray, kötü gidişe dur demek için ara transferde deneyimli isimlere yönelmişti. Bu planlama önümüzdeki sezon öncesi de devam edecek. Avrupa medyasından farklı kaynaklar, bunun göstergesi. İngiliz The Sun’a göre Cimbom, İtalyan devi İnter ile sözleşmesi sezon  sonunda bitecek olan Arturo Vidal’e talip.

DENAYER YENİLEMEDİ

Haberde; Şilili orta sahaya Tottenham ve Marsilya’nın da talip olduğu vurgulandı. Fransız medyasının gündemindeki isim ise Jason Denayer. 26 yaşındaki Belçikalı savunmacının adı, Lyon ile kontrat yenilememesinin ardından bir kez daha 2015-16 ve 2017-18 sezonlarında kiralık olarak oynadığı Galatasaray ile anılıyor. İtalyan medyasına göre ise Udinese ile kontratı sonlanacak Jens Stryger Larsen’in rotası Galatasaray olacak.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.