DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gökhan Zan: Benim 8 tane cenazem var, neyle defnedeceğim?

Gökhan Zan: Benim 8 tane cenazem var, neyle defnedeceğim?
10.02.2023
144
A+
A-

Antrenör ve eski milli futbolcu Gökhan Zan, Hatay’da AFAD’ın geç müdahale etmesine tepki gösterdi.

Cüneyt Özdemir’in yayınına katılan Zan, “Sen AFAD’sın, senin bize ulaştırman lazım. Ben şu anda depremzedeyim. Eğer hâlâ burada çadırı olmayan binlerce insan varsa, bunu kimse dile getiremiyorsa, bu insanlar soğuktan mı ölsün?” dedi.

“Kaç gündür ben buradayım. Ben onların sesi olmaya çalışıyorum. Başka bir şey değil. Belki Sayın Cumhurbaşkanımıza, belki devlet büyüklerimize, gerçekleri tüm şeffaflığıyla söylemiyorlardır” diyen Zan şunları söyledi:

‘Cenazelerimiz kokuyor, neyin izni?’

“Sabaha kadar kepçe gelmedi. Yok, kendi imkanlarımızla yapmaya çalışıyoruz. Ben gönüllüyüm, madem öyle AFAD beni alsın. Ben buralıyım. Benden daha iyi kim bilebilir burayı?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı benimle konuşuyor, ‘Seninle birlikteyiz 24 saat’ diyorlar. Bir kepçe istedim, ‘Valimizi arayacağım’. Bir kepçe ya, biraz inisiyatif alalım ya, cenazelerimiz kokuyor. Neyin izni? O zaman ben arayayım Valimizi, daha hızlı erişirim.”

haber.sol.org.tr


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.