DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gülşen’in yeni cesur sahne pozları olay yarattı!

Gülşen’in yeni cesur sahne pozları olay yarattı!
14.01.2022
276
A+
A-

İzzet Yıldızhan’ın “Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahne olmamalı” sözleri tüm sanat camiasının tepkisini çekmişti. Gülşen’in yeni pozları ise İzzet Yıldızhan’a cevap verir niteliğinde oldu. Cesur kombiniyle sahnede yer alan Gülşen’in yeni pozları olay yarattı.

Hadise, Gülşen ve Hande Yener gibi ünlü isimlerin kıyafetleri bir süredir tartışılıyor. Son olarak İzzet Yıldızhan konuya dair “Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahne olmamalı” deyince ortalık karıştı.

İzzet Yıldızhan’ın bu açıklamasına Nihat Doğan, Hande Yener gibi ünlü isimlerden sert tepkiler geldi. Gülşen’in ise ne diyeceği merak ediliyordu. Gülşen konuya dair açıklama yapmak yerine Ankara sahnesine iddialı bir kostümle çıkmayı tercih etti.

“İZZET’İN İNADINA MI?”

Kalçasının bir tarafını açık bırakan bir elbise giyen Gülşen’in pozları yine sosyal medyada gündem oldu ve Twitter’in en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Hande Yener’in “Google’a geçmiş sildirin” sözleri sonrası İzzet Yıldızhan’ın skandalları yeniden gündemde

Bazı kullanıcılar bu pozlara dair “İzzet Yıldızhan yorum yapsın”, “İzzet’in inadına mı?” gibi yorumlarda bulunurken bazıları ise “Gülşen ya sesinle ön plana çık artık”, “İş poz vermeye döndü” gibi yorumlarda bulundu.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.