DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Günlük Etek Modelleri Neler?

Günlük Etek Modelleri Neler?
27.09.2019
256
A+
A-

Tek bir eteği olmayan bir bayan gardırobunu hayal etmek çok zordur. Etek modelleri çok çeşitlidir ve bu, herhangi bir figürü olan bir kadının ihtiyaçlarını karşılayacak modeli seçme arzusunun olmasını sağlar. Her kadın için mutlaka bir model bulunuyor. Bu model seçeneklerini değerlendirerek şık kombinler oluşturabilirsiniz.

Etek Modelleri 2019

Bugüne kadar bu etek modelleri popülerliğin zirvesindedir. Çoğu zaman koyu renklerde yapılır. Malzemesi deridir. Hemen  hemen her kadın figürüne uyar. Bu etek, çoğunun görüşünün aksine, her mevsim için uygundur, bunlar hem hafif yaz kumaşlarından hem de yün ve örme modellerinden üretilir. Kışın, böyle bir etek sizi çok iyi sıcak tutar ve içinde çok rahat hissedersiniz.  

Mini Etek Modelleri

Mini etekler her zaman modadır, kabarık etekler olsun ya da çılgınca sıkı olsun, ister yün ister örme bir etek olsun, fark etmez! Genç kızlar genelde mini etekleri tercih ediyorlar. Kalın kumaş etekleri çok popülerdir. Etek modelleri için satış ortamı arıyorsanız https://www.5in1canpolat.com/etek-20 linkini ziyaret edebilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.