DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hamur Oyunu Nedir?

Hamur Oyunu Nedir?
24.08.2020
190
A+
A-

Hamur oyunu çocukların gelişimine fayda sağlayan oyunlardan tanesidir. Birbirinden farklı renkleri ve çocukların hoşuna gidecek yumuşak dokusuyla her şekle rahatlıkla girdiği için çocuklar hamur oyunu ile oynamaktan keyif alırlar. Keyifli ve eğlenceli olduğu kadar çocukların el becerilerini de arttığı için ebeveynler tarafından tercih ediliyor. Fakat dikkat edilmesi gereken nokta, 3 yaşından küçük çocuklara verilmemesi gerektiğidir. Aksi halde küçük çocuk, ağzına koyarak yemeye çalışmak isteyebilir.

Oyun Hamuru Faydaları Nelerdir?

Oyun hamuru çocukların ilgisini çekiyor. Özellikle el becerilerini geliştirirken aynı zamanda hayal kurmalarına da yardımcı olarak beyin gelişimine katkı sağlıyor. Yapacağı şekli düşünen çocuk daha fazla hayal dünyasını genişletiyor. Özellikle arkadaşları ile beraber oynayan çocuklar, keyifle birbirleriyle rekabete girerek daha farklı şekiller türetiyor. Oyun hamurunun bir diğer faydası da çocukların vakit değerlendirmesidir. Hem canları sıkılmaz hem de ebeveyn bu esnada kendisine vakit ayırabilir. Çocuklarınıza kaliteli ve özel sertifikalı birçok farklı renkte oyun hamuru almak istiyorsanız https://www.hobi24.com/oyun-hamurlari adresini ziyaret edebilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.