DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hediyelik Doğal Taş Tesbihler

Hediyelik Doğal Taş Tesbihler
16.08.2019
233
A+
A-

Doğal taşlar volkanik patlamalardan geriye kalan atıkların milyarlarca yıl aşınarak dönüşmesi ile meydana gelmiş kıymetli taşlardır. Nu taşların kıymetli olmasının sebebi farklı renk ve desenleridir. Aynı zamanda doğal bir süreçten geçerek günümüze taşınması sayesinde doğal taş haline gelmişlerdir.

Tüm doğal taşların belirli bir enerjileri vardır. Bu enerjiler kişileri normal hayatta bazı kötü enerjilerden korurken, para, şans ve kısmet getireceğine de inanılır. Her doğal taşın birbirinden farklı enerjileri olduğu düşünülmektedir. İnsanlar bu olumlu enerjilerden faydalanabilmek adına doğal taşlardan farklı farklı aksesuarları üzerlerinde taşımayı severler. Doğal taşların enerjilerini en iyi şekilde insanlara yansıtabilmesi vücuda temas etmesi ile oluşmaktadır. Vücutla temas halinde olan doğal taşlar muhteviyatlarındaki farklı enerjileri taşıyan kişiye daha kolay verebilirler.

Doğal taşın en çok kullanıldığı alan tesbihlerdir. Tesbihler özellikle dua edilirken kullanıldığı için aynı zamanda duanın gücü ile birleştiği düşünülmektedir. Son yıllarda özellikle 33lük tesbihler erkek aksesuarı olarak kullanılmaktadır. Bu yüzden tesbihlerin basit taşlarla yapılması düşünülemez. Tesbihler için en uygun boncuk türü ise doğal taşlarla tasarlanan boncuk türüdür.

Tesbihlerin bir diğer çok kullanılan alanı ise hediyelik seçimleridir. Hediyelik doğal taş tesbih birine verilecek en güzel hediyedir. Doğal taş tesbihlerin şık tasarımları, erkeklerin doğal taş tesbihlere olan ilgisi ve farklı tasarımlar sayesinde bir erkeğe verilecek en şık hediye doğal taş tesbih dir.

Piyasada sıkça karşılaşacağınız hediyelik doğal tesbihleri öncelikli olarak tanınmış ve bilinen satıcılardan almak gerekir. Zira doğal taşlar kolayca boyama tekniği ile taklit edilebilmektedir. Taklit doğal taşları ise orijinallerinden ayırt etmek çok zordur. Hediyelik doğal taş tesbihler özellikle satın alınırken iyi araştırılmalıdır. Kamus tesbih, hediyelik doğal taş tesbihler konusunda uzun yıllara varan tecrübesi, kişiye özel şık tasarımları, orijinal ürünleri ve el yapımı ürünleri ile göz dolduruyor. Uygun fiyatlar, değerli madenlerle yapılmış tesbih aksamları ile kamus tesbih, hediyelik teşbihlerinizi göz dolduran mücevherler haline getiriyor. Online satın alma seçeneği ile kolay satınalma ve güvenli ödeme yöntemleri ile güvenli alışverişin keyfini kamus teşbihte çıkarın. Detaylar İçin; http://www.kamustesbih.com/urun-kategori/dogal-tas-tesbihler/


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.