DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Her şey çok güzel olacak’ sloganının kaynağından seçim şarkısı

‘Her şey çok güzel olacak’ sloganının  kaynağından seçim şarkısı
19.06.2019
265
A+
A-

Ekrem İmamoğlu’nun “Her şey çok güzel olacak” sloganının esin kaynağı olan 13 yaşındaki Berkay Gezgin, 23 Haziran seçimlerine dair bir şarkı yaptı. Levent Okumuş tarafından düzenlenen ve Berkay Gezgin tarafından seslendirilen “Her Şey Çok Güzel Olacak” isimli şarkı YouTube’da paylaşıldı.

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’daki seçim çalışmasında kullandığı “Her şey çok güzel olacak” sloganının esin kaynağı 13 yaşındaki Berkay Gezgin, seçimlere yönelik bir şarkı yaptı.

NE OLMUŞTU?

Seçim otobüsüne yaklaşan ve İmamoğlu’na “Ekrem abi, her şey çok güzel olacak” diyen Gezgin’e İmamoğlu’nun cevabı ise “Aynen, aferin sana delikanlı. Her şey çok güzel olacak. Çocuğa bak ‘Her şey çok güzel olacak’ diyor. Bu inanç yeter bize” olmuştu.

Görüntüleri Twitter hesabından paylaşan Ekrem İmamoğlu da, paylaşımında “İstanbul’un çocukları, cesur yürekli gençleri için çok çalışacağız. Sevgili Berkay gibi parlak zihinli gençlerimizi vatanımızda tutacak şartları oluşturmak en büyük gayretimiz olacak” ifadelerini kullanmıştı.(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.