DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İBB ile Netflix arasında ‘Bir Başkadır’ atışma

İBB ile Netflix arasında ‘Bir Başkadır’ atışma
16.11.2020
173
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) resmi Twitter hesabı, Netflix Türkiye’yi etiketleyerek ‘Bir Başkadır’ dizisinde geçen 24 numaralı otobüs hattına ilişkin açıklama yaptı.

İBB, son günlerin en çok konuşulan dizisi ‘Bir Başkadır’daki 24 numaralı otobüs hattı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Paylaşımda Netflix Türkiye’yi de etiketleyen İBB, ‘Merak edenlere; otobüs filomuzda 24 numaralı bir hat bulunmuyor’ dedi.

Sosyal medyada uzun süre gündem olan ve Netflix’te yayınlanan, Bir Başkadır dizisi ile ilgili İBB’den gülümseten bir paylaşım geldi.

İBB, resmi Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

Merak edenlere; otobüs filomuzda 24 numaralı bir hat bulunmuyor.

Sevgili @netflixturkiye, Beykoz / Mecidiyeköy ve diğer tüm hatlarımızla ilgili bilgi almak, konumunuza yakın durak ve hatları öğrenmek isterseniz; MOBİETT size yardımcı olacaktır.

Netflix Türkiye hesabı ise İBB’nin bu paylaşımına ‘Olmadı aşağı yoldan minibüse binerim’ diyerek, dizide geçen bir replik ile karşılık verdi.

Y​önetmenliğini ve senaristliğini Berkun Oya’nın üstlendiği ‘Bir Başkadır’ dizisinde, Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Tülin Özen, Defne Kayalar, Bige Önal, Derya Karadaş ve Settar Tanrıöğen rol alıyor.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.