DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İkinci eş sitesi Türkiye’de de açıldı!

İkinci eş sitesi Türkiye’de de açıldı!
11.12.2017
227
A+
A-

İngiltere ve Endonezya’da insanların dini nikahla eş bulabilmesi için kurulan internet sitesinin bir benzeri de Türkiye’de faaliyete geçti. Sitede üyeler gerçek kimliklerini saklarken, adayların birbirlerinden en çok istedikleri ise, ‘gizli ve saklı olması’…

Dünyada 2 ülkede kurulan ikinci evlilik sitesinin üçüncüsü Türkiye’de faaliyete geçti.   Site açılışını sosyal medya üzerinden duyurdu. Sitenin kim tarafından kurulduğu belirtilmezken açıklama kısmında ise şu ifadelere yer verildi: 45 yaşında bir bayanın hiç evlenmemiş olmasından yakınmasıyla siteyi kurma fikri ortaya çıktı. İkinci eş kurumu yoksulluk, yalnızlık ve fuhuş gibi sorunların çözümüdür. Amacımız bunu isteyen kişileri bir araya getirmek.

4 gün önce faaliyete geçen sitede üyelik sırasında kişilerden herhangi bir ücret talep edilmiyor. Dini nikahla evlilik yapılacağını ve bu yolla günaha girmeden erkek ve kadınların ihtiyaçlarının giderilebileceğini savunan kurucular, sitenin Türkiye’de fuhuşu da bitireceğini savunuyor. Siteye üye olan kişilerin profilleri incelendiğinde ise sahte profiller dikkat çekiyor.

Sitenin ‘dine uygun evlilik’ amacından ziyade erkekler eşlerinden ve çevreden gizli,   kendilerini sıkmayacak kadınlar ararken; kadınlar ise ara sıra görüşebilecekleri, dış görünüşün önemli olmadığı ancak maddi açıdan iyi durumda olan erkekler’ arıyor. İlanlardan bazıları ise şu şekilde:

Kübra: Mersinliyim. 22 yaşındayım. İkinci eş olabilirim. Cinsel hayatı bitmiş olgun bir beyle tanışabilirim. Etik olmadığını biliyorum ama çok varlıklı biri olması gerekiyor.

Tahir: 54 yaşındayım. Evli ve 3 çocuğum var. Eşimi ve çocuklarımı   terk edememem. Ama yeni eşim ilk eşimle aynı maddi haklara sahip olacak. Önceliğim gizlilik.

Kemal: 57 Yaşındayım. Evlenmeden seviyeli ilişki yaşayacak kadın arıyorum.

Kaynak:Esra Can Sinav/Vatan


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.