DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İş Güvenliği İçin Manlift Seçimi

İş Güvenliği İçin Manlift Seçimi
22.04.2018
272
A+
A-

Günümüzde özellikle inşaat sektöründe oldukça yüksek mesafelerde çalışmak iş güvenliği açısından personellere zorluk çıkartmaktadır. Bu nedenle işletmelerin güvenlik önlemlerini alırken kullanılan makine ve teçhizat konusunda da iyi bir seçim yapmaları gerekir. Son dönemlerde artan inşaat kazaları geri dönüşü olmayan sonuçlara neden olmaktadır. Sizler de iş güvenliğini sağlamak ve personellerin daha rahat çalışmasını sağlamak için kiralık manlift seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Kiralık manlift ekonomik açıdan sizlere kolaylık sağladığı gibi faaliyetlerinizin kısa sürede tamamlanması için de büyük avantaj sağlar. İşin çabucak bitmesi ve kusursuz olarak ilerlemesi yapılan masrafları önemli ölçüde azaltır. İş güvenliğini sağlamak için kiralık manlift seçiminde kendi işinize uygun özelliklere sahip makineleri tercih etmeniz gerekmektedir.

Avrupa Vinç Manlift Kiralama Hizmetleri

Avrupa Vinç firması olarak müşterilerimize Avrupa standartlarında profesyonel hizmet sunmaktayız. Dilediğiniz makineleri kısa süreli ya da uzun süreli olarak kiralama şansınız bulunur. Sistemimizde yer alan hizmet seçenekleri bütün sektörlere uygundur. Bu nedenle tereddüt etmeden ihtiyaç duyduğunuz manlift seçeneğini bizlerden uygun fiyatlar ile kiralamanız mümkündür. İşinizin gerektirdiği yüksek mesafelere ulaşım sağlamak adına farklı boyutlarda birçok çeşidimiz filomuzda yer almaktadır. Yapacağınız tercih doğrultusunda anlaşma şartları ve fiyat belirlenir. Kiralama süresi, makinelerin özellikleri gibi unsurlar fiyat konusunda belirleyici olarak göz önünde bulunur. Manlift kiralama yanı sıra operatör desteğimiz de istenilen şartlarda firmalara seçenek olarak sağlanmaktadır. Güvenliğiniz için bütün bakım ve kontroller yapılarak makineler sizlere teslim edilmektedir.

Makaslı Platform Kiralama

Çeşitli sektörlerde kullanılan makaslı platformlar taşıma ve yükseltme amacıyla ideal bir kullanım sağlamaktadır. Akülü makaslı platformlar uzun süreli dayanıklı şarjları sayesinde birçok farklı alanda rahatlıkla kullanılmaktadır. Personel yükseltme amacıyla da dilediğiniz zaman emniyet açısından kullanılması mümkündür. Kiralık makaslı platformları firmamızdan kısa süreli olarak da kiralamanız mümkündür. Kiralama hizmeti ile birlikte özel eğitim almış, sertifikalı personel hizmetimizden de faydalanabilirsiniz. İstanbul’un tüm bölgelerinde yapılacak olan işler için hızlıca talep ettiğiniz hizmet sunulmaktadır. Zaman kaybı yaşamadan işinizi halledebilir ve aksaklık yaşamadan aldığınız kaliteli hizmetten yararlanabilirsiniz. Her teslimat öncesi bakım ve kontrolleri yapılan makinelerimiz firmamızın güvencesindedir.

 

 

 

 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.