DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘İsmail Küçükkaya Fox TV’den istifa etti’ iddiasına yanıt

‘İsmail Küçükkaya Fox TV’den istifa etti’ iddiasına yanıt
22.07.2019
232
A+
A-

Fox Haber’de görev yapan üç ismin istifasının ardından İsmail Küçükkaya’nın da kanaldan istifa ettiği iddia edildi. Fox TV Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, söz konusu iddiayı yalanlandı.

Fox TV Haber Genel Yayın Yönetmeni olarak Doğan Şentürk, Fox TV’de yaşanan ayrılıklar sonrası yandaş medyada yer alan “İsmail Küçükkaya Fox TV’tan ayrıldı” haberlerine yanıt verdi.

Doğan Şentürk, Twitter hesabından Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya ile birlikte olan fotoğraf paylaşarak, “Sosyal medyadaki dedikodulara gülüyorum. Deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış O delinin başlığına bak içeriğine bak neresinden tutalım! İsmail Küçükkaya da Fatih Portakal da ben de buradayız” dedi.(sol.org.tr)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.