DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İsmail Küçükkaya’nın o sorusuna muhabir gözyaşları ile yanıt verdi!

İsmail Küçükkaya’nın o sorusuna muhabir gözyaşları ile yanıt verdi!
29.10.2019
211
A+
A-

FOX’ta yayınlanan Çalar Saat programında, harekat bölgesindeki son durumu aktaran FOX muhabiri Öznur Aslan, İsmail Küçükkaya’nın Cumhuriyet Bayramı sorusunu yanıtlarken çok duygulandı. Öznur Aslan’ın gözyaşları içindeki yayını sırasında ekran başındakiler de duygulandı.

Barış Pınarı Harekâtı bölgesindeki son gelişmeleri takip eden FOX Haber ekibinden muhabir Öznur Aslan ve kameraman Ferhan Güler bu sabah İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat programında sınır hattındaki son durumu aktardı.

Muhabir Aslan’nın sözlerini bitirmesinin arsından operasyondaki askerlere selam söyleyen İsmail Küçükkaya, sınırda Cumhuriyet Bayramı’nın nasıl geçtiğini ve Öznur Aslan’ın çocukluğundaki Cumhuriyet Bayramlarını sordu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Öznur Aslan o anda çok duygulandı ve gözyaşları içinde canlı yayına devam etti. Ekran karşısındakileri de duygulandıran Aslan şunları söyledi; “Burada olmak biraz daha insana vatanın memleketinin kıymetini hissettiriyor. Çünkü şu kadar yakınımızdaki Suriye’de yaşanan olaylar ve bizim kıtalar ötesinden, binlerce kilometreden gelen devletlere karşı mücadelemiz var. İşte burada askerlerimizle polislerimizle beraber oldukça, onların fedakarlıklarını gördükçe duygulanıyorum. Hassas olduğum konulardan birisi.”

KÜÇÜKKAYA DA DUYGULANDI

Öznur Aslan’ı dinledikten sonra canlı yayınını noktalayan İsmail Küçükkaya’nın da çok duygulandığı görüldü. Küçükkaya, “Bir kaç sorum daha vardı, ama daha fazla ben de zorlamak istemedim. Öznur Aslan, yayının başında ‘ben buradan yayın yapıyorsam bu da Cumhuriyetin sayesinde’ demişti. Cumhuriyetin değerini bilelim” diye konuştu.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.