DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İşte Garry Rodrigues’in yerine gelecek isim!

İşte Garry Rodrigues’in yerine gelecek isim!
27.02.2018
236
A+
A-

Galatasaray, değeri 20 milyon euroyu bulan ve sezon sonu takımdan ayrılması gündeme gelen Garry Rodrigues’in alternatifini Kasımpaşa’da buldu.

Garry Rodrigues’in ayrılma ihtimali Galatasaray’ı harekete geçirdi. Yeşil Burun Adalı futbolcu, son haflarda gösterdiği başarılı performansın ardından Avrupa’nın önemli takımlarıyla anılmaya başlarken Fatih Terim de oyuncunun alternatifini belirledi.

Tecrübeli teknik adam, Kasımpaşa’ya 2-1 kaybettikleri maçta kendilerine karşı üst düzey performans sergileyen Trezeguet’in ismini yönetime verdi.

Bunun üzerine, Kasımpaşa’da kiralık oynayan 23 yaşındaki Mısırlı futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Anderlecht ile temaslar başladı.

Yönetim kurulu, Belçika ekibiyle bir yıl daha sözleşmesi bulunan Trezeguet için 3 milyon euro’yu gözden çıkardı. Başarılı futbolcunun da Galatasaray’ın kendisiyle ilgilenmesinden çok memnun olduğu ve Anderlecht ile yapılan görüşmeleri yakından takip ettiği ifade edildi.

KİRALIK VERİLDİ

Trezeguet’yi 2015’te El Ahli’den kiralayan Anderlecht, 2016 yılında 2.2 milyon euro karşılığında bonservisini almıştı. Belçika kulübü, 23 yaşındaki oyuncuyu önce Mouscron’a bu sezon da Kasımpaşa’ya kiraladı.

11 GOL, 4 ASİSTİ VAR

Mısırlı futbolcu, bu sezon Kasımpaşa’da çıktığı 23 maçta 11 gol, 4 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Trezeguet, attığı goller ve yaptığı asistlerle takımının topladığı 29 puanın 14’üne direkt olarak katkı sağladı.

(Fotomaç)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.