DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kadın öğretmen tutuklandı!

Kadın öğretmen tutuklandı!
01.03.2018
227
A+
A-

ABD’nin Florida eyaletinde 26 yaşındaki evli bir kadın öğretmen, 14 yaşındaki bir erkek çocukla cinsel ilişkiye girdiği için tutuklandı. Öğretmenin 14 yaşındaki çocuğa çıplak fotoğraflarını gönderdiği ve ona uyuşturucu aldığı ortaya çıktı.

ABD ve İngiltere’den sıklıkla duyduğumuz öğretmen skandallarına bir yenisi daha eklendi. 26 yaşındaki Stephanie Peterson, Florida eyalatindeki New Smyrna kasabasında tutuklandı.

Kadının suçu 14 yaşındaki bir çocukla cinsel birliktelik yaşamak. İkilinin geçtiğimiz yılın kasım ayından bu yana birlikte olduğu ortaya çıktı. İlişkiyi belgeleyen nokta ise kadın öğretmenin çocuğua gönderdiği çıplak fotoğrafları.

Ancak durum bununla sınırlı değil. Stephanie Peterson’ın 14 yaşındaki çocuğa uyuşturucu aldığı da biliniyor. Genç kadının 3 yıldır itfaiyeci Brandon Peterson ile evli olduğu belirtiliyor.

Skandal olay çocuğun her şeyi anne ve babasına anlatmasıyla ortaya çıktı.(Gazetevatan)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.