DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kaftancıoğlu’ndan Erdoğan’ın İmamoğlu’na yönelik ‘özür’ açıklamasına tepki

Kaftancıoğlu’ndan Erdoğan’ın İmamoğlu’na yönelik ‘özür’ açıklamasına tepki
18.06.2019
234
A+
A-

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Seçilmiş İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik, ”Böyle bir kişi benim milletimden başta Ordu valimizden özür dilemedikçe böyle bir adaylığa layık olmak, böyle bir makama gelemez” sözlerine tepki gösterdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı 94 Ruhuyla Cihannüma ve Kadim Dostlar Buluşması’nda yaptığı konuşmada CHP’nin İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik ”Böyle bir kişi benim milletimden başta Ordu valimizden özür dilemedikçe böyle bir adaylığa layık olmak, böyle bir makama gelemez. Bu makamda bulunanların herşeyden önce edeple bu makama gelmesi lazım” ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Erdoğan’ın sözlerine sosyal medyadan tepki gösterdi. Kaftancıoğlu, ”Oldu! Millet iradesi mi? O da ne? Asıl özrü İBB kayyumu, İBB’nin olanaklarını,çalışanlarını AKP propagandası için kullanan ya da kullanılmasına göz yumanlar dilemeli. İBB 23 Haziran’dan itibaren bir avuç azınlığa değil 16 milyona hizmet edecek. Olması gerektiği gibi” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Cumhuriyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.