DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kaybedenler Klübü Yolda 1080P İzle

Kaybedenler Klübü Yolda 1080P İzle
24.02.2018
263
A+
A-

2011 yılında gösterime girerek sinema dünyasını kasıp kavuran Kaybedenler Klübü, kendilerine has ve sadık bir izleyici kitlesi oluşturdu. Oyuncuların ustalığı filmin kendine haslığı ile büründüğünde ortaya tam bir başyapıt çıkmış ve film ile ilgili günlerce konuşulmuştu. Şimdi de Kaybedenler Klübü’nün devam filmi mart ayında gösterime girmeye hazırlanıyor. Kaybedenler Klübü yolda isimli yapıt ile ilgili şimdiden pek çok hazırlık yapıldı bile. En iyi film siteleri bu filme özel Kaybedenler Klübü yolda 1080p izle menüleri oluşturdu.

Aynı Başroller Yeni Hikayeler

Kaybedenler Klübünü Nejat İşler ve Yiğit Özşener ile hatırlıyoruz. Başrolde yine bu iki büyük isim yer alıyor. Filmin izleyicilerini de en mutlu eden kısım bu. Ancak bu kez hikaye bir radyo istasyonunda geçmiyor. Gittikleri tatilden motorlar ile dönen kalabalık bir arkadaş grubunun yaşadıklarını konu alan filmin fragmanı, yayınlandığı saat içinde binlerce kez tıklandı. Üstelik henüz film vizyona girmeden hazırlanan Kaybedenler klübü yolda 1080p izle menüleri tıklanma rekorları kırdı.

Beklenmeyen Sürprizler

Olimpos’a tatile giden grup, tatil bitiminde motorları ile yola çıkarlar. Ancak yolculuk boyunca neredeyse hiçbir şey onların beklediği gibi gitmez. Çünkü planları alt üst eden iki beklenmedik sürpriz onları bekliyordur. Ayrıca filmde izleyiciler için bir isim daha sürpriz oldu. İlk filmin senaristliğini hatırlanacağı üzere Mehmet Ada Öztekin üstlenmişti. Seyirci Öztekin’i bu filmde yönetmen koltuğunda görecek. Kadroda ise yalnızca Nejat İşler ve Yiğit Özşener gibi usta isimler yer almıyor. Rıza Kocaoğlu, Sarp Akkaya, Merve Çağıran ve Hande Doğandemir de bu yapıtın kadrosunu devleştiriyor.

Çarpıcı Sahneler ve Etkileyici Müzikler

Kaybedenler Klübü hatırlanacağı üzere muhteşem şarkı ve şaşırtıcı replikleri ile anılmıştı. Kaybedenler Klübü yolda filmi de aynı atmosferi yaratmayı başaracak gibi görünüyor. Kaybedenler Klübü için biraz daha eskiye gitmek gerekir ise Mete Avunduk ve Kaan Çaydamlı’nın 90’lı yıllardaki hikayesine dayanıyor. Kent FM ile dinleyici kitlesine ulaşan ikilinin aynı isimli eseri 2011 yılında Kaybedenler Klübü ismi ile gösterime girmişti. Gerçek bir hikayeden yola çıkılmış olması izleyiciyi biraz daha heyecanlandırıyor. Heyecanla beklenen filmin Kaybedenler Klübü yolda 1080p izle menülerinden de binlerce kez izlenmesi bekleniyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.